REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Becali Hotels, noul nume ”de scenă” al hotelui Inter din Venus

Becali Hotels, noul nume ”de scenă” al hotelui Inter din Venus

Replica API 9 mai 2022 | 23:58 8204

Teodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, redeschide în iunie fostul hotel Inter din stațiunea Venus, sub numele de Becali Hotels. Afaceristul a cumpărat anul trecut hotelul de la miliardarul Ioan Niculae cu 6,8 milioane de euro. Fata lui Gigi a clasificat clădirea construită acum mai bine de jumătate de secol la 5 stele.

Teodora Becali Mincu și Mihai Teodor Mincu, soțul ei, redeschid în luna iunie fostul hotel Carmen, apoi Inter, din stațiunea Venus, sub denumirea de Becali Hotels. Cei doi tineri au primit hotelul de la George Becali, care l-a cumpărat anul trecut de la Interagro, a miliardarului Ioan Niculae.

Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului“, a declarat, pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

Hotel construit în 1971

George Becali a cumpărat anul trecut la licitație hotelul, cu 6,8 milioane de euro, de la Interagro, grupul aflat în reorganizare al miliardarului de după gratii Ioan Niculae. La rândul său, Niculae modernizase fostul hotel Carmen cu 10 milioane de euro și l-a deschis în 2013, sub denumirea de Inter.

Hotelul construit în 1971 are 5 etaje, 92 de camere, o suprafață construită de 2.670 metri pătrați și un teren de 4.584 metri pătrați, cu acces direct la plajă, două restaurante și piscină exterioară.

Teodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu în 2019 și au primit cadou mai multe afaceri extrem de bănoase de la tatăl ei, George Becali, în special în imobiliarele din zona Pipera, cea mai scumpă zonă din România.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
meama ce de frustrati in comentarii e grea saracia doare a naibi de tare cand vezi ca altul are ..stati ba in saracia voastra acolo cuminti ..
0
0
La intrare te asteapta cu branza si urda facute cu aracet de un m*****n j***s urecheat cracanat cu nume de cal stere stelica stelu gioga
1
0
Sica and Purcica
0
1
Makedonius imputitus estem!
1
0
frumos hotel,betoane si ciment,plaja asfaltata cu pietre,camere de la o steamtransformate cica la x stele.si statiunea e tare frumoasa,ciinigipsani,ciment si beton,ca in zabrauti.
0
0
Asa veniti pe litoral ca patroni de hotel si nu stiti absolut nimic despre aceasta meserie. Credeti ca puteti invata si face ce a invatat in 30 de ani un om calificat si trecut prin toate etapele. Il angajati apoi si vreti sa faca si pe seful de hotel si pe merceologul si pe contabilul si pe manipulantul. Orice daca se poate pe bani putini si nici o apreciere. Totul doar 6 luni pe an.
0
0
Chituci tu ce ai fost si ce ai ajuns ?
0
0
Oieriii au ajuns hotelieri
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768