REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Beinur Nuredin, amintiri din pușcărie! "Pentru un om ca mine nu a fost greu"

Beinur Nuredin, amintiri din pușcărie! "Pentru un om ca mine nu a fost greu"

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 4914

Beinur Nuredin povestește despre perioada pe care a petrecut-o în pușcărie, dar și ce a făcut atunci când hoții i-au spart casa.

Beinur Nuredin este un cunoscut om de afaceri, cunoscut sub numele de "Spaima Litoralului" sau "Rechinul". Acesta a dus o viață ca în filmele cu gangsteri, pline de aventură, acțiune, cu lucruri demne de povestit generațiilor viitoare.

Beinur Nuredin poate scrie cu ușurință o carte. Viața lui este plină de lecții și morale. În emisiunea Fiță cu Adiță, afaceristul a motivat de ce este poreclit Spaima Litoralului, dar și ce modalitate inedită de a proceda a ales în momentul în care hoții i-au spart casa, iar autoritățile nu au găsit vinovatul.

"Am fost spaima pentru mulți care m-au deranjat pe mine, pe prietenii mei, familia nu mi-au deranjat-o că era greu, deja când ajungi la familie...În urmă cu 20 și ceva de ani mi s-a spart casa, eu nu eram în țară. Părinții mei au găsit casa și s-au dus la poliție, poliția într-adevăr și-a făcut treaba, dar nu a găsit hoțul. Atunci am zis că dacă nu l-au găsit, lasă că îl găsesc eu.

L-am luat pe șeful hoților de case, l-am ținut între porci, între câini și i-am dat 24 de ore să mi-l aducă pe cel care mi-a spart casa. Nu a durat mai mult de 6-7 ore și mi l-a găsit.", a declarat Beinur Nuredin.

Un episod care l-a marcat pe celebrul om de afaceri a fost perioada petrecută la pârnaie. Acesta mărturisește că își dorea să ajungă acolo din curiozitate, însă după aceea a înțeles că nu e locul potrivit să îți petreci viața.

"Când eram mic, pe timpul lui Ceaușescu, eu chiar voiam să ajung la pușcărie. Avem 16-17 ani și voiam să ajung și eu să am tatuaje, să văd cum e. Dar, viața în timp și de-a lungul anilor, intervenind sentimentele când faci un copil și când ajungi acolo, îți dai seama că nu vrei să ajungi la pușcărie. Cine zice că vrea acolo, să fie de capul lui. Eu am stat 11 luni în arest preventiv. Pentru un om ca mine nu a fost greu, e mai greu pentru unii care fură zeci de milioane și când îi vezi la televizor sau în cușcă încep să plângă.", a povestit Beinur Nuredin, în emisiunea lui Adiță Voicu, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo esti cel mai tare mafiot care baga frica in dusmani dintr-o privire. Alo tastatura astia care miorlaiti a foamete vezi ca Beinur te poate omora dintr-un pumn face crima cu voi
1
2
Se f***a pentru el ! Intra la 100 euro ora!
0
0
fortza jmekerilor kre invart rotitele in tara asta de fraieri. Domnu Beinur e boier respectat cu fapte, cei care comenteaza ati face pe voi sa fiti in fata lui, mari trompete la tastaturi sunteti voi calicilor
1
2
ACEASTA ZDREANTA PIRNAIASA CARE II FACETI RECLAMA?
2
0
Mizerabil articol despre o dejectie
2
0
A stat bine in puscarie ca a dat cur la greu.gura nu avea atunci
1
0
Ce articol de kkt,demn de povestit la copii,pai toate scursurile societatii sunt demne de lauda la tine.?
0
0
Asta este om de afaceri??? Nici macar om nu este. Ce reporter de c...at poate scrie asa ceva???
4
0
De ce sau mai bine spus pentru cati bani publicati despre gunoaiele astea?
1
0
Pana la meserie e cale lunga,iti trebuie scoala pe bune,cu certificat de absolvire.Dar cand ai scoala vietii esti calificat fara diploma,meserias .
2
1
in cartea de ...istorie , langa mari nostrii oameni de seama , trebue sa fie un exemplu pentru tineretul nostru liber si educat!
1
0
Bine ca promovati toti infractorii, altceva nu ati mai gasit de pupat in fund... Presa de tot rahatul. Locul vostru este in puscarie alaturi de cei pe care-i promovati cu atata fast.
1
0
Sa ne cacam p el.
2
0
Doru popa,saceanu,koti gima,libana,mancu,balboa etc
0
0
Auzi.... Om de afaceri... De kkt
2
0
are meserie, colaborator
1
0
da o meserie ai nene ?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513