REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu câteva minute înainte de accident! Video

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu câteva minute înainte de accident! Video

Mirela PASCAL 21 august 2023 | 00:00 13918

Vlad Pascu, beizadeaua care s-a urcat la volan și a lovit opt oameni lângă localitatea 2 Mai, pe doi i-a băgat în pământ, iar pe restul în spital, a fost filmat cu câteva momente înainte de tragedie, în timp ce își cumpăra țigări. El provine dintr-o familie cu posibilități financiare iar tatăl lui este pasionat de mașini. Mama sa are afaceri în domeniul imobiliar. Beizadeaua s-a lăudat în repetate rânduri pe Instagram cu averea familiei, postând fotografii cu teancul de bani, mașini scumpe și ceasuri de zeci de mii de euro.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

Tânărul care a intrat în plin cu mașina într-un grup de oameni la 2 Mai, accident soldat cu doi morți, se numește Vlad Pascu, este din București și provine dintr-o familie înstărită, cu o pasiune declarată pe rețelele sociale pentru mașinile puternice. El s-a fotografiat în diferite ipostaze cu haine de firmă, mașini scumpe, ceasuri de lux și Rolex și un Audemars Piguet, de 30.000 de euro.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

Mama tânărului este un cunoscut dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

Beizadeaua avea permisul de conducere de doar câteva luni, mai exact de pe 5 mai și nu avea experiență. Cu puțin timp înainte de accident, șoferul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin. Tânărul a atras atenția vânzătorului și clienților prin comportamentul său. În imagini se vede cum se clatină pe picioare, iar la un moment dat se dezechilibrează și e pe cale să cadă.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

Video:

Deși avocata lui susținea că nu e consumator de droguri, gesturile lui Pascu spun altceva. Individul s-a pozat într-un tricou care poartă mesajul „Drogurile sunt viaţa mea".

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

Reamintim că personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a fost solicitat să intervină prin serviciul 112 sâmbătă, 19 august a.c., în jurul orei 05:20, în județul Constanta pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un grup de opt tineri a fost lovit în plin de un autoturism, condus de un șofer drogat.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

Două dintre victime au decedat, iar șoferul, un bărbat de 19 ani, a fugit de la locul faptei, fiind depistat de polițiști în stațiunea Vama Veche. Potrivit informațiilor noastre, autorul accidentului, Matei Vlad Pascu, era începător, obținând permisul de conducere în urmă cu 3 luni, pe 5 mai 2023.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

Șoferul drogat a fugit de la fața locului

"La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", au transmis reprezentanții IPJ.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

Andrei şi Roberta sunt cei doi tineri ucişi de şoferul drogat în accidentul din 2 Mai

Cei opt tineri în care a intrat Matei Vlad Pascu, tânărul care a produs teribilul accident în localitatea constănțeană 2 Mai, erau cu toții studenți la Facultatea de Geografie din București. Roberta Marina Dragomir, fata ucisă, era bursieră. Ea și un băiat, Andrei Sebastian Olariu, au fost spulberați de Matei Vlad Pascu, șoferul drogat.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Videotinerii uciși

Alți trei tineri dintre cei opt pietoni au fost răniți. Printre răniți se numără și verișorul Robertei Dragomir. Tânăra ucisă era o studentă eminentă, iar părinții aveau în plan să îi cumpere o mașină, pentru că doar ce luase permisul de conducere.

Tatăl fetei, distrus: Fata m-a anunțat că și-a luat permisul, voiam să-i iau mașină...

Tatăl fetei ucise, îndurerat, a declarat că dorește ca tânărul să facă pușcărie: “Să sufere şi ei cum suferim noi. Atât şi nimic mai mult. Puşcărie să facă băiatul. Dacă l-aş avea pe copilaşul ăsta de 19 ani, teribilistul ăsta cu droguri în faţa mea, nu l-aş atinge nici măcar cu o palmă. Deja l-a bătut soarta. Ce vă pot spune despre copilul meu. Era un copil cuminte şi nu pentru că era al meu. A învăţat, nu mi-a creat probleme, nu mi-a lipsit de acasă, nu bea, nu fumează şi chiar mă mândream şi mă mândresc că este copilul meu. Am fost să o recunosc. Nici pe soţia nu am lăsat-o să intre, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu vreau decât să plătească. Nu mă refer financiar. Să facă puşcărie până să se căiască, să îi pară rău pentru ce a făcut şi să vadă şi alţii”, a povestit bărbatul.

Beizadeaua care a ucis doi tineri la 2 Mai a fost filmat, cu cateva minute inainte de accident! Video

De asemenea, Cătălin Ştefan Dragomir a mai declarat că nu a fost anunţat de poliţişti despre acest accident rutier. “Mulţumim Poliţiei Române. Nu m-a contactat nimeni să ne spună, ”Fata dumneavoastră a păţit ceva”. De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia, de la Mangalia vă fac la… Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie, doar cu sperietura. Ieri dimineaţă am intrat în Bucureşti, veneam de la serviciu”, a mai afirmat tatăl tinerei. „Era un copil excepțional. Era prima oară când venea anul acesta la mare și prima oară fără noi. Se bucurau, era ziua unuia dintre copiii din grup”, a declarat mama fetei.

Noi detalii despre accidentul de la 2 Mai

Referitor șa aceste acuzații, Poliția a transmis: „Cu privire la accidentul rutier, produs la data de 19.08.2023, în jurul orei 05:25, în urma căruia au rezultat două persoane decedate, un rănit grav și doi răniți ușor, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: În timpul cercetării la fața locului, colegii noștri au relaționat cu persoanele prezente, care puteau oferi informații despre eveniment. Unul dintre cei prezenți în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verișorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori și că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat. Ulterior, la ora 06:15, în prezența unui ofițer de poliție rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o și pe mama verișoarei lui (fetei care și-a pierdut viața), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineață, în urma accidentului rutier. Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noștri nu le-au obținut, la fața locului. De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familiei acestuia. Astfel, după finalizarea cercetării la fața locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunțat familia victimei. Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și le asigurăm că desfășurăm toate activitățile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța

Ca și în cazul altor beizadele, precum Mario Iorgulescu, părinții sunt mai inconștienți și iresponsabili decât odraslele lor drogate și alcoolice. Pentru că le dau pe mână mașini scumpe, devin autori cel puțin morali ai tragediilor pe care aceștia le comit. Poate că ar trebui inculpați, la rândul lor, pentru complicitate. Până când legile vor fi mai aspre, dacă vor fi, beizadeaua va avea timp să mediteze asupra faptelor sale, pentru că va sta 30 de zile după gratii. Să sperăm că-i va fi prelungit arestul preventiv pe cât se poate de mult, iar la finalul anchetei penale și judecătorești, va împușca ani grei de pușcărie...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiecare sa și vadă de lungul nasului, toată lumea bea se droghează în particular, oare ce rezolvați dacă judecați, ce bine e sa ti vezi de treaba ta, îți rămâne și timp liber, zic!!!!!
1
9
La ce va asteptati, s a murit pt libertate, libertate p***t inteleasa in special de cei nascuti dupa revolutie, asta e capitalismul droguri, prostitutie, homosexualitate , anormalul este considerat normmal , crime facuti de nebunii care intra in scoli si omoara copii nevinovati
2
0
Ma andoiesc ca se va aplica pedeapsa criminalulu care a luat vietile la doi tineri nevinovati! Sa stea in puscarie departe de alte posibile victime. Parintii criminalului ca si Gino Iorgulescu cu alt drogat vor plati bani grei sa-si salveze criminalul Sa vedem in continuare ce va hotari legea??????
5
0
Pana nu se face dreptate cu toporul nu se potolesc jegurile astea imputite. Tot! De la el in jos, starpit neamul asta de drogati borati!
10
0
Nu te coti, batrane. Du-te si fa-o pentru fiica-ta, cum a facut-o Darius. Altfel, nu va intelege nimeni nimic si toti vor uita tot. Doare, dar despre asta e vorba.
3
0
Invatati-va copiii sa se comporte ca pe un teritoriu ostil. Ca in Ukraina. Nu sunt inj siguranta nicaieri aici. Invatati-i sa se apere. Invatati-i ca sunt pe un teritoriu periculos, in care isi pot pierde viata oricand. Predator's Land.
8
0
Ia maxim 2-3 ani cu suspendare, pt ca nu reprezintă un pericol social
4
0
Pascule, de când te pasc eu pe tine!
5
1
In cel mai bun caz face un anotimp de puscarie in puf, spaguita gras. Si daca o mai commite nu de una, doua, trei - de cate ori vreti voi, va iesi bine merci, mereu. Mai curat, mai uscat - license to kill at will.
4
0
Romania e ca o mama buna, dar dementa, specialista in a-si tortura sau ucide copiii buni. De pe mosiile fanariotilor la inchisorile comuniste, de la impuscat un conducator de Craciun sau tineri omorati de beizadele facute nevinovate, neschimbata de sute de ani. Cei care cred in vreo schimbare sunt doar niste bieti naivi uituci.
6
0
Un futut de copil fara minte care a facut harfe pe banii lu masa si ai lu tasu tot cu banii lor o sa scape si din parnaie ca asa merg lucrurile . Da mami cateva apartamente cadou da tatii cateva sute de mii ca bani au si gata ….. vreau sa va mentionez ca sunt vecin cu acest handicapat oligofren si in mare le cunosc familia si obiceiurile ….. aveti cuvantul meu in 2 3 luni scapa printul
9
1
Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea ca in China
11
2
REACTIE SURPRINZATOARE A PARINTILOR VICTIMELOR. EU NU AS FII PROCEDAT ASA ....OCHI PENTRU OCHI MOARTE PENTRU MOARTE
9
3
Trebuiesc luate masuri urgente, demiterea sefului politiei si a diicot Constanta, ministrul de interne doarme.
12
0
Beizadeaua este la al doilea dosar penal.Primul a fost ptr droguri dar justiția din Ro și a luat darul și ia dat NUP.Acum este la al doilea dosar ptr crimă.Poate nu știți el este profesor nu novice in consumul de droguri cu ajutorul hoților de părinți.
19
1
Închisoare pe viata acesteu beizadea și tragerea la răspundere a părinților. Aceste scursuri ale societății care considera ca banul, de multe ori câștigat fără munca, își spune cuvântul, se inseala. Speciali îmbuibați ce țin cu dinții de pensii speciale fără a avea în spate munca, sa răspundă și eu în fata legii. Dacă își făceau datoria incatusindu l la prima abatere, acest episod nu mai avea loc. Părinții, aceștia sunt cei ce trebuiesc trași la răspundere. Poate înțeleg Odat pentru totdeauna ca banul nu poate face legea ca cu banul nu poți cumpăra tăcerea specualilor îmbuibați. Apropo de îmbuibați, am o întrebare, dorm liniștiți? Dacă în locul acestor copii era vreo odrasla de lor, care ar fi fost verdictul? Admirație totala, lecție oferita de tatăl fetei. Demnitatea, coloana vertebrala sunt mai importante decât orice pe lumea asta.
15
2
BEYZADEAUA PWLYY HALYMEAR BEZEAUA sa imi ciufulesti GYUGEAUA !!
7
3
Dumnezeu sa-i ierte pe cei doi tineri omarati de beizadea. Cat despre el sa moara in puscarie . Atentie parinti , ca ai beizadelei, asa ve ti pati toti cei care ati furat si avetia asemenea progenituri . Asta este educatia pe care ati dat o.
13
2
Respect Vlad Pascu,smecher de smecher mafiot
1
23
Care e treaba sa arăți degetul mai ales in poze? Care e schema că nu mă prind , domnișoara din poza , ce vrei sa ne arăți?
5
1
Cand scri dedpre Mario Iorgulescu??? Sau ai primit ordin pe linie de parrid sa nu o mai faci? Tu va n gura de jurnalisti. Aceiasi speta dar o sa fie tratata diferit. Justitia pl ajutata de jeguri ca vou
15
0
10 ani ma duc la pandaimos sal fak fetita pe asta. Sa moara vasilik dak va mint
11
0
Doamna avocat, stiati asta… Tânărul acuzat că a ucis doi oameni la 2 Mai conducând drogat a fost cercetat de DIICOT pentru trafic de droguri, dar procurorii au renunțat la urmărirea penală / El ar fi fost internat la o c*ră de dezintoxicare
19
1
Pai diicot doarme toata ziua , in tomis nord Constanta miroase tot cartierul a maria, va propun sa va duceti undercover seara sa vedeti ce e pe acolo.
22
0
Sa fie liber si sa nu patesca nimic! Asta inseamna Europa si progresism! A facut o mica eroare de condis auto. Huooo comunistilor! Liber t**e pentru tineri!
4
16
E recidivist are antecedente de consum de droguri dar justitia corupta l-a facut scapat!!!
22
1
Să îi popi in poola pe cei de la RTV.Gunosielor unde nu ajungeți cu nasul va miroase a c***t.
4
7
A inceput circul la ventilatorul de kkt rtv... zici ca le au murit rudele moderatorilor
9
9
Acest individ se credea superior si smecher. Faptul ca a omorat 2 tineri, nu e o intamplare nefericita. Nu are remuscari si nu ii pare rau. Parerea de rau este ca va intra la puscarie si ca nu va mai face pe smecherul, nu ca a omorat 2 tineri! De asta merita multa puscarie! Tiparul acesta de specimen, care se pozeaza cu bani, ceasuri scumpe, haine scumpe, masini scumpe este tiaprul de lichea puturoasa ordinara care nu areallizat nimic serios in viata si traieste numai pentru aceste lucruri! Din pacate deznodamantul era acelasi mai devreme sau mai tarziu!
29
2
Daca pentru acest criminal nu se poate aplica executarea prin spanzurare , atunci macar sa fie inchis pentru restul vietii. Procurorilor si judecatorilor, aveti cele mai mari salarii si pensii,aveti cele mai mari avantaje , FACETI-VA DATORIA! PUSCARIE PE VIATA pt. acest dement!
29
2
Când ai pus piciorul pe carosabil îți asumi niște riscuri. Depinde cum le gestionezi.
5
29
Vreti sa mi spune ti ca gunoiul asta care poarta tricou cu ‘ drugs are my life’ are pareri de rau? Ba ma lasi, imputitul asta a onorat oameni si a distrus multi altii, asa ca trebuie sa infunde puscaria. Sper ca macar de data asta sa se gasesca un judecator corect in simulacrul asta de stat de drept si nu imputitii pe care ii vedem zilnic si care vor doar spagi si pensii speciale.
34
1
Sunt tare curios ce articol faceati daca tanarul asta nu e era drogat! Dadeati vina pe cei ucisi ca mergeau pe mijlocul strazii? Sau macar aveti bunul simt sa scrieti ca primarie sau administratorul drumului e de vina pentru ca acolo nu exista trotuar?
16
12
Cat a costat articolul cu crama rasova? Poate de la vin au vazut in loc de 300 de persoane, 1000. A foat puulea spataru la bonyem.
15
5
comportamentul ,aspectul , mediul de familie ,anturajul, califica ...personalitatea fiecarui individ dinsocietatea noastra plina de ...capcane care sunt asa de dese si se inmultesc aproape zilnic!
12
1
Au sunat de n ori la familia Pascu părinții criminalului și nu vor să răspundă inchid telefonul.Va închipuiți ce familie este aceasta care nu are nici o empatie fata de familiile distruse de accidentul produs de fiul lor.
22
3
O familie de hoți borfasi și ordinari care și au clădit puterea pe ciordeli din terenuri și alte hoții.Copilul lor adică beizadeaua este idem părinții lui care și a obținut permisul de conducere ca și examenul de bacalaureat pe miile de euro ale părinților.Va fi greu pentru justiția r*mână sa lupte cu miliardarii de carton ai Ro.
32
2
DACA CEI CARE PREGATESC, VERIFICA MEDICAL SI PSIHOLOGIC SI CEI CARE EXAMINEAZA VOR RASPUNDE IN SOLIDAR PE O PERIOADA DE UN AN DE LA OBTINEREA CARNETULUI CETATEANULUI EXAMINAT,VA ASIGIU CA VOR FI EXPONENTIAL MAI PUTINE CAZURI DE DEMENTI PE STRADA CU MASINA DREPT ARMA
25
0
Stați liniștiți că nu pățește nimic beizadeaua! Trăiască banu
18
2
Merită pușcărie pe viață, fără dreptul de eliberare condiționată. Să fie scos la muncă cu lanțuri la picioare ca să-și achite întreținerea în pușcărie. Comparație: în Singapore o tânără a fost prinsă de poliție drogată și i-au mai gășit în casă 5 gr. de cocaină. A fost judecată și condamnată la moarte. Când scriu aceste rânduri deja a fost spânzurată. Voi ce părere aveți (?!)
32
4
Avocata grogatului un TUPEU pe ea si o MARE MINCINOASA!ACEL DROGAT SA ZACA IN PUSCARIE SI SA AI FACA ROZETA CEI DE ACOLO MARE!
24
1
Ne am bucurat in 1989 ca a venit democratia. Nu ne a spus nimeni pretul. Am cumparat o in speranta ca va fi mai bine. Si a fost. Pana in 2000. Apoi am inceput sa platim. Acum abia constatam ca intre anii 1970 1980 am fost cu adevarat liberi suverani independenti si respectati de toate tarile. Intre anii 1980 si 1989 ne a fost mai greu ca am platit datoria camatarilor occidentali dar tot liberi eram. Faceam ce voiam daca nu ne bagam picioarele in politica. Aveam de toate daca stiam sa folosim sistemul. Acum? Avem de toate dar ne lipseste libertatea suveranitatea si respectul celorlati. Iar copiii nostrii platesc lipsa noastra de putere in a i educa frumos. Dar cum s o mai faci. Cultura nu mai este respectata nici de oamenii de cultura. Legea nu mai este respectata nici de oamenii legii. Cand profesorii incearca sa le faca educatie copiilor nostrii sunt blamati de parinti. Cand medicii vor sa ne faca sanatosi apar antivaccinistii. Cand preotii vor sa ne indrume spre Dumnezeu apare USR.
25
16
Parazitul asta trebuie eutanasiat. Consuma inutil oxigenul pe planeta
41
1
Mortii tai de sclav , adica te dai jos din masina , cobori la magazin sa iti iei tigari , te simti ca abia te mai tii pe picioare , si tu tot urci la volan sa iei 2 vieti? Dupa aia apare doamna avocat si zice ca te-au drogat altii prin vama. Pai baaa scursura ordinara , daca te-au drogat altii in vama nu ti-ai dat seama de starea in care esti? Puteai sa te duci in mortii tai pe jos unde aveai treaba odata ce te-au drogat aia cum zice avocatu plii , Puscarie pe tine drogat imputit
57
1
SAA KAK PA BEZELELE LU BEYZADEAUA PWLYY !!
23
2
Stagiul militar obligatoriu. Desfiintata politia si infiintata militia. Magistratii sa aiba raspundere penala. Legiuitorii sa fie trasi la raspundere ca in statele unite! Puscarie pe viata pentru trafic de droguri. 20 de ani de parnaie pentru politistii corupti. Ce ziceti, ar mai exista situatia de fata? Ar mai fi murit dou copii din cauza statului?
71
12
Asta cred ca se droga si cand a obtinut permisul de conducere,cum o fi trecut examenul medical?
47
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016