REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Bela Tănase le mai pregătește o surpriză locuitorilor din Lumina. Video

Bela Tănase le mai pregătește o surpriză locuitorilor din Lumina. Video

Replica API 31 martie 2022 | 13:14 7127

Cunoscutul afacerist tulcean, Bela Tănase, reprezentantul societății Cambela Prod SRL construiește pe bandă rulantă. În timp ce are nenumărate procese prin instanță, urmare a investiţiilor imobiliare derulate de acesta în diferite zone din Constanța, omul își mai construiește o hală depozitare cereale. Asta în ciuda faptului că locuitorii comunei din zonă încearcă să stopeze activitatea silozurilor deja construite. Sesizări au fost făcute către Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului, Instituția Prefecturii și au ajuns chiar și la Avocatul Poporului.

Locuitorii din Lumina au ajuns la capătul răbdării din cauza prafului și a plevei de la porumb din zona silozurilor societății Cambela Prod. Cu toate astea, firma afaceristului are în plan construirea unor noi hale de depozitare a cerealelor. Problemele locuitorilor au pornit în luna noiembrie a anului 2021, atunci când, disperați fiind de situația în care sunt nevoiți să trăiască, s-au adresat instituțiilor abilitate ale statului pentru oprirea masacrului din zona industrială. Deși s-au adresat instituțiilor abilitate, până la acest moment, nimeni nu le-a sărit în ajutor. În acest sens, locuitorii au elaborat petiții și reclamații către Garda de Mediu Constanța, Instituția Prefecturii Constanța, Agenția pentru Protecția Mediului și chiar la Avocatul Poporului.

În timpul încărcării și descărcării cerealelor de către Cambela Prod, în atmosferă sunt eliberate cantității uriașe de praf, pulbere și pleavă ce intră în incinta proprietăților private.

Cambela Prod a elaborate un Plan Urbanistic Zonal pentru reglementarea unui teren în suprafață de 33.900 de metri. Terenul este proprietatea societății, conform contractului de vânzare autentificat cu nr .2068/18.10.2021. Terenul ce face obiectul documentației se află în nordul comunei Lumina și are următoarele vecinătăți: SUD – terenuri proprietate particular, NORD - teren proprietată particular, VEST – zona cale ferată, iar în est – șoseaua Tulcei.

Cine este Bela Tănase?

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro. Cambela Prod este unul dintre marii investitori care se ocupă cu imobiliare în Constanţa. În portofoliul firmei sunt blocuri în Mamaia, pe strada Caşin, în Faleză Nord, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu.

Bela Tănase se ocupă cu agricultura, mai exact cu exportul de cereale pe ruta maritimă Constanța-Egipt.. Acesta este asociat cu 50% la Cambela Construct SRL, alături de Camburi Constantin născut în 1966, tot în județul Tulcea, la Sarighiol De Deal, dar și la firma Highlife Properties, deținută 100% de Bela.

Video:

Citește și: Bela Tănase, de la Cambela Prod, face noi ”victime” la Lumina. Video

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Donchi pufleni funie !
0
0
o sa le ia pe toate cu el cind o sa crape brinzarul.
1
0
Stim cine e bela tanase. L.ati mai prezentat de vreo 100 de ori pana acum.
0
0
Donchi pufleni funie !
0
0
Sfanta spaga...Cine sa-l opreasca?
0
0
Cipan care miroase a oaie
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768