REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Bela Tănase va construi Centrul Civic al comunei Cumpăna!

Bela Tănase va construi Centrul Civic al comunei Cumpăna!

Replica API 18 aprilie 2022 | 23:08 3428

Afaceristul Bela Tănase, cunoscut pentru afacerile sale cu cereale și imobiliare, este unul dintre câștigătorii contractului de 7,2 milioane de lei oferit de Compania Națională de Investiții (CNI) pentru construirea Centrului Civic din Cumpăna. Tănase este asociat în acest proiect cu o firmă producătoare de lactate controlată de afaceristul constănțean Tudor Ștefan, dar și cu alte societăți din Cluj, Ploiești, Alexandria și București.

CNI a atribuit pe 7 martie 2022 un contract pentru ”Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții „Centrul Civic în comuna Cumpăna, județul Constanța”, în urma unei proceduri simplificate de achiziție inițiate pe 17 august 2021.

Valoarea totală a contractului este de 7.204.518,31 lei, fără TVA, iar câștigătoare a fost desemnată asocierea formată din nu mai puțin de 8 firme, condusă de Lacto Prod Com SRL din Mamaia, reprezentată de Dimciu Costea, potrivit datelor prezentate de SEAP.

Cum va arăta Centrul Civic

Patronul firmei de lactate alese de CNI, implicat în Săgeata Năvodari

Din asociere mai fac parte Cambela Prod SRL din Stejaru- Tulcea, un comerciant de cereale deținut de Tănase Bela, Enbara Fire Fighting SRL Constanța (reprezentant Viorel Sobranet), Eckon Cei SRL Alexandria (reprezentant Emil Culcica), CSP Proiect Line SRL Cluj-Napoca (reprezentant Silviu Rareș Pop), General Service Grup 98 SRL București (reprezentant Victor Matei), Aria Concept Architecture SRL Constanța (reprezentant Irina Gabriela Panait) și Omega Contego SRL Ploiești (reprezentant Vlaicu Constantin Paraschiv).

Interesant este faptul că CNI a ales să construiască un centru civic în Cumpăna printr-un producător de iaurturi și brânzeturi, din moment ce Lacto Prod Com SRL are ca domeniu de activitate fabricarea lactatelor, firmă controlată acum 100% de Tudor Ștefan, după retragerea lui Dimciu Costea.

Tudor Ștefan este cunoscut pentru implicarea sa în fosta echipă de fotbal Săgeata Năvodari și hotelul Royal, din Constanța, alături de Donchi Pufleni.

Lacto Prod Com SRL a raportat pentru anul 2020 afaceri de 2,2 milioane lei și un profit net de 405.000 lei, cu 6 angajați, precum și datorii de 1,5 milioane lei.

Cum va arăta Centrul Civic

Bela Tănase, unul dintre cei mai bogați români

Atrage atenția și Cambela Prod SRL, unul dintre marii comercianți de cereale din România, cu afaceri de peste 500 de milioane de lei și un profit net de 8 milioane lei în anul 2020, cu 90 de angajați și datorii de 180 de milioane lei.

Patronul său, Bela Tănase, este unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 27 de milioane de euro, cu afaceri atât în comerțul cu cereale, cât și imobiliare, cu mai multe blocuri ridicate în Mamaia și Constanța.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezervatia de cipanzei, va duhni a branza !
0
0
... demoleze urgent blocul aflat in constructiesi momentan parasit , care il ridica pe Soseaua Mangaliei nr. 59 in fata SEDIULUI P.S.D. CONSTANTA , bloc construit pe un spatiu verde
1
0
Este Bela mulgem lapte la vaci
0
0
Urmeaza toate cele 60 oi cu taurii fictivi !
0
0
ar trebui gandit ceva pentru dezvoltarea copiilor-un loc de joaca.....un centru cu activitati extrascolare pentru ei
0
0
Poti sa faci ce vrei acolo, ca tot comuna Cumpana va fi!
1
0
Dimciu costea a facut Magarie cu blocul Lu baietelu !
0
0
La cladiri! Super tare! Vai de steaua noastra!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768