REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Bela Tănase va ridica două blocuri și lângă Registrul Comerțului. VIDEO

Bela Tănase va ridica două blocuri și lângă Registrul Comerțului. VIDEO

Replica API 3 martie 2022 | 18:25 2743

Bela Tănase, de la Cambela Prod, firma care a luat aerul curat și priveliștea verde locuitorilor de pe Șoseaua Mangaliei, intenționează să ridice 2 imobile în apropierea Oficiului Registrului Comerțului. În timp ce se lucrează de zor la blocul din zona Pieței Abator, reprezentanții societății au început demersurile necesare pentru demararea altor construcții, 2 imobile, unul cu 4 etaje și unul cu 6 etaje, ce se va situa pe strada Rozelelor, în Palazu Mare. Vă reamintim faptul că pentru acest proiect, procedurile au început încă din lumea octombrie a anului 2019.

Cunoscutul afacerist tulcean, Bela Tănase, reprezentantul societății Cambela Prod SRL construiește pe bandă rulantă. În timp ce are nenumărate procese prin instanță, urmare a investiţiilor imobiliare derulate de acesta în diferite zone din Constanța, omul intenționează să-și extindă afacerile și în cartierul constănțean Palazu Mare, mai exact pe strada Rozelelor, în spatele Oficiului Registrului Comerțului. Aici, afaceristul intenționează să ridice 2 imobile, un imobil cu regimul de înălțime P+4E și un imobil cu regimul de înălțime P+6E. Pentru edificare imobilelor are nevoie și de acceptul Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism.

Proiectul se află și în atenția Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 09 martie a.c.

Demersurile au început încă din anul 2019

Așa cum aminteam și mai sus, societatea Cambela Prod SRL a inițiat demersuri pentru teren încă din anul 2019, atunci când, pe data de 30 septembrie, a primit de la Primăria Constanţa, două certificate de urbanism, pentru: „Construire locuinţe colective P+4 etaje întrucât imobilul se află în două zone de reglementare. Oportunitatea realizării unei reglementari urbanistice omogene pe terenul cu numărul cadastral 203302 poate fi studiată printr-un plan urbanistic zonal elaborat în condiţiile art. 32 din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare“.

Atunci, societatea Cambela Prod a fost nevoită să elaboreze un PUD.

Date despre Bela Tănase și Cambela Prod

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro. Cambela Prod este unul dintre marii investitori care se ocupă cu imobiliare în Constanţa. În portofoliul firmei sunt blocuri în Mamaia, pe strada Caşin, în Faleză Nord, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu.

Bela Tănase se ocupă cu agricultura, mai exact cu exportul de cereale pe ruta maritimă Constanța-Egipt. Acesta este asociat cu 50% la Cambela Construct SRL, alături de Camburi Constantin născut în 1966, tot în județul Tulcea, la Sarighiol de Deal, dar și la firma Highlife Properties, deținută 100% de Bela.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apar alte sandramale ctitorite de albanezi corciti cu oaia.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436