REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Belgia: Cinci persoane, rănite în incidentul armat produs miercuri seară la Bruxelles

Belgia: Cinci persoane, rănite în incidentul armat produs miercuri seară la Bruxelles

A.F. 9 decembrie 2023 | 00:00 198

Cinci persoane au fost rănite în total în incidentul armat produs miercuri seară la Bruxelles, a confirmat joi purtătorul de cuvânt al Parchetului belgian, Stefan Vandevelde, care a adăugat că viaţa celor răniţi nu este în pericol, transmit postul de radio şi televiziune RTBF şi wesbite-ul RTL.be.

Belgia: Cinci persoane, ranite in incidentul armat produs miercuri seara la Bruxelles

În jurul orei locale 19:35 (18:35 GMT), poliţia din zona Bruxelles-Capitale-Ixelles a fost apelată în legătură cu focuri de armă trase pe Avenue de la Toison d'Or, o populară arteră comercială din Bruxelles.

Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locul incidentului, dar la sosirea forţelor de ordine autorul nu se mai afla acolo.

''Cinci persoane au fost rănite, dintre care patru persoane de gloanţe, iar una s-a accidentat la genunchi în timp ce fugea'', a precizat Parchetul, citează Agerpres.

Primarul districtului Ixelles, Christos Doulkeridis, s-a deplasat la locul incidentului.

Mai multe surse judiciare au confirmat pentru agenţia de presă Belga că este privilegiată pista unei reglări de conturi între bande specializate în traficul de droguri.

Potrivit website-ului sudinfo.be, un bărbat alb ar fi fost plătit pentru a-l ucide pe Allan M., bărbat de origine africană, deja cunoscut poliţiei ca traficant de droguri. În spatele acestui incident s-ar afla membrii unei bande rivale a acestui traficant.

În timpul incidentului a fost rănită asistenta unui eurodeputat suedez; o altă femeie, ce trecea prin zonă, s-a rănit la genunchi în timp ce încerca să fugă. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712