REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
29.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Bellagio – ruina perlei litoralului românesc

Bellagio – ruina perlei litoralului românesc

Replica API 22 iulie 2022 | 00:00 1225

 Clubul Bellagio a fost unul dintre cluburile de fițe din Mamaia și odată cu începerea sezonului, toată lumea bună și mondenă din București, dar și din Constanța era acolo petrecând până în zori. De exeplu, fostul primar Radu Mazăre, avocata Lizeta Haralambie, de care George Ilie era destul de apropiată, dar și alții.

Ce s-a întâmplat cu Bellagio

Clubul Bellagio, locul în care se aduna toată “spuma” Constanței, dar și din alte orașe, trebuia să fie demolat încă de la sfârșitul anului 2010 pentru că afacerea controlată la acel moment de George Ilie nu avea autorizație de construcție.

Chiar dacă trebuia demolat, clubul încă susținea petreceri și prin anii 2013-2014, baluri ale bobocilor și tot felul de serate. De atunci, însă, este o ruină și nu pare să mai revină vreodată la vechiul club unde ne distram cu toții în tinerețe.

Cum arată Bellagio în 2022

Clubul, odată impunător, luxos și plin de viață arată acum ca după război. Toate scaunele sunt aruncate înăuntru, mese și gunoaie peste tot. E clar! Bellagio și-a pierdut strălucirea mai ceva ca șiragurile de pietricele care mai stau și acum în geamuri suspinând după anii de glorie.

În spatele clubului, este fără doar și poate o groapă de gunoi, plină de moloz, sticle sparte și aruncate de colo colo. Imobilul este administrat de Regia Autonome de Distribuție și Exploatare a Firmelor din România. Primăria Constanța a făcut demersuri de-a lungul timpului pentru a prelua acel teren, dar nu a fost posibil. Cei de la RADEF au fost sancționați pentru că nu au demolat clădirea, dar degeaba.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legea se aplica celor saraci, pentru cei bogati legea nu exista si de aceea isi fac de cap. Traiasca justitia oarba.
0
0
au pus numele bellagio ca sa creada turistii straini ca e vorba de celebra statiune bellagio italiana . confuzie totala , e groapa de gunoi bellagio din mamaia
0
0
Albatros din mamaia, un loc, unde alaturi de cinema tomis si victoria veneau inapoiatii cetatani acum 20-30de ani sa vaza filme,acum ne-am civilizat, totul este o ruina, totul este un santier,fara finalitate ultima actiune la mamaia a fost noaptea devoratorilor de publicitate prin 2002,cred,o tempora,..
0
0
nici un cuvant in tot ziarul,chiar daca la celebrul anunt cu bannere de realizari , doamna reporter aproape ca il impingea cu microfonul in fata pe domnul aflat in repauzare anuala
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513