REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
20.4° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Bellantoni a sesizat CCR în cazul lui Șoșoacă: Nu are cum să se ducă la cârma țării, când ea nu respectă legile

Bellantoni a sesizat CCR în cazul lui Șoșoacă: Nu are cum să se ducă la cârma țării, când ea nu respectă legile

Mirela PASCAL 5 octombrie 2024 | 19:23 1112

Curtea Constituțională a României a admis sâmbătă contestația împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Cea care a contestat candidatura lui Șoșoacă este Amalia Bellantoni, fosta președintă a filialei SOS Călărași și, cândva, bună prietenă cu Diana Șoșoacă. Astăzi, cele sunt în război după ce Bellantoni i-a descoperit adevăratele intenții. Nu este preocupată de bine țării, ci de propriile interese, după cum ne-a declarat Amalia Bellantoni.

Bellantoni a sesizat CCR in cazul lui sosoaca: Nu are cum sa se duca la carma tarii, cand ea nu respecta legile

Judecătorii Curţii Constituţionale au anulat, sâmbătă, de la ora 17.00, decizia Biroului Electoral Central privind candidatura Dianei Șoșoacă la președinția României. Reprezentanta partidului SOS România, Diana Șoșoacă, nu mai are nicio cale de atac. Cea care a depus contestația este nimeni alta decât Amalia Bellantoni.

Felul de a se expune, de a vorbi, de a înjura, de a nu respecta legea, de a respecta dorința cetățenilor, Diana Șoșoacă nu e românca de care avem nevoie la cârmele țării. Sper să aibă calitatea de inculpată. Nu are cum să aibă curajul să se ducă la cârma țării, atunci când ea însăși nu respectă legile. În locul fiecăruia, fiecărui șef de filială, a pus interlopi, oameni cu probleme cu legea. Vă inviți pe toți să vă detașați de acțiunile acestei individe. Nu reprezintă nimic din aceea ce e românesc. Această contestație am făcut-o și în numele celor alungați, care au lucrat să ajungă consilieri locali și care au fost înlăturați de această individă și în locul lor a pus pe altcineva. Oameni buni, dragi consilieri, sunteți răzbunați. BEC a decis că, în termen de 24 de ore, se poate face contestație împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă Asta am făcut. Am spus nu, iar astăzi Diana Șoșoacă nu are ce căuta în politica României”, a spus Amalia Belantoni.

Bellantoni a sesizat CCR in cazul lui sosoaca: Nu are cum sa se duca la carma tarii, cand ea nu respecta legileDiana Șoșoacă și Amalia Bellantoni

Reamintim că, într-un interviu acordat, recent, ziarului Replica, Bellantoni a lansat tot felul de acuzații și a făcut o serie de dezvăluiri din sfera penalului. Una dintre acestea ar fi modul în care Șoșoacă își alege candidații la parlamentare... oameni potenți financiar, dispuși să plătească bani mulți pentru un loc în Parlament. După ce s-a văzut cu sacii în căruță, europarlamentarul ar fi făcut curățenie în partid și și-ar fi adus aproape oameni pe care poate să-i manipuleze după bunul plac. Amalia Belantoni, șefa filialei din Călărași, este unul dintre „războinicii“ care vor s-o pună la zid pe Șoșoacă și care a mers inclusiv la DNA pentru a formula plângeri pe numele Dianei Șoșoacă.

Bellantoni a sesizat CCR in cazul lui sosoaca: Nu are cum sa se duca la carma tarii, cand ea nu respecta legile

Reacția lui Șoșoacă

Este inacceptabil, în conditiile în care nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva. Nu știu nici măcar cum arată contestația, s-au încălcat grav drepturile procesuale. Solicit românilor să ieșiți în stradă, așa ceva este inacceptabil. Evreii au acționat împotriva României. Îi acuz pe evrei de implicare în procesul constituțional, nu se poate așa ceva”, a declarat Șosoacă.

Bellantoni a sesizat CCR in cazul lui sosoaca: Nu are cum sa se duca la carma tarii, cand ea nu respecta legileDiana Șoșoacă


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine seamana vant culege furtuna. Totusi, pare un abuz decizia CCR de a o exclude din cursa electorala pentru presedintie. Sa vedem cum isi vor motiva decizia asta.
5
1
Ieșiți în strada zice duduia, nebuno roman1 nu-și apară drepturile lor la un trai și o viață decenta și stau în poziție pinguinul
8
3

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710