REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ben Affleck intervine în relaţia dintre Matt Damon şi soţia lui, Luciana. Se anunţă o despărţire?

Ben Affleck intervine în relaţia dintre Matt Damon şi soţia lui, Luciana. Se anunţă o despărţire?

Replica API 18 februarie 2021 | 00:00 1155

Probleme in paradis? La o lună după ce a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare a nunţii cu Luciana Barroso, Matt Damon a fost văzut în L.A. fără verighetă.

Matt Damon şi Luciana Barroso

În timp ce zvonurile despre divorţ au devenit tot mai pregnante, o sursă a spus că Damon, în vârstă de 50 de ani, şi Barroso, în vârstă de 45 de ani, sunt încă împreună, dar au probleme în căsnicie, scrie okmagazine.ro.

Câştigătorul premiului Oscar şi soţia sa s-au luptat cu multe probleme în timpul pandemiei. Părinţii a patru copii, cei doi au trebuit să-şi adapteze programul în funcţie de filmările lui Damon, dar şi cu orele de şcoală ale copiilor mai mici. „Toate astea au condus la o tensiune crescută între ei”.

Un alt punct de dispută este prietenia îndelungată a actorului cu Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani. "Ben trece prin momente grele de când Ana de Armas l-a părăsit. Matt l-a consolat şi Luciana nu este încântată de asta". spune sursa. "Modul în care Matt se grăbeşte spre casa lui pentru a-l verifica în fiecare zi este frustrant pentru ea. Matt încearcă să îl rifdice pe Ben de ani de zile".

În timp ce unii cred că Matt a uitat să îşi mai pună verigheta după ce spălatul excesiv pe mâini a devenit o necesitate, alţii cred că ruptura dintre cei doi e mai gravă decât lasă se vadă.

"Matt şi Luciana participă fac terapie de cuplu de ani de zile. Le-a ajutat în trecut, dar datorită restricţiilor pentru COVID-19 nu mai merg personal", spune o persoană din anturajul lor "Desigur, există întotdeauna întâlniri virtuale, dar nu contează la fel de mult.

Au mai trecut prin perioade critice, dar au depăşit momentul. Sper să reuşească şi de această dată”, adaugă o sursă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510