REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Beți și fără permis pe străzile din județul Constanța

Beți și fără permis pe străzile din județul Constanța

Ana Maria LIPAN 13 martie 2023 | 14:21 745

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Giurgiului din comuna  Mihai Viteazu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sau a altor substanțe. 

Beti si fara permis pe strazile din judetul Constanta

S-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a lovit un pieton beat

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au fost sesizați, de un bărbat, de 27 de ani, cu privire la faptul că a fost accidentat, de un autoturism, pe DJ 392, în satul Plopeni, în timp ce traversa drumul județean. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că pietonul ar fi traversat neregulamentar și că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului rutier, bărbatul a fost ușor rănit. Ulterior, polițiștii au identificat-o pe conducătoarea auto care a părăsit locul accidentului, respectiv o femeie, de 35 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. 

Un adolescent de 16 ani a fost prins la volan

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism, pe strada Lebedei, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei B.  În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La noi,cetățenii nu nteleg ce vrea legea.Pe ntelesul lor,pe scurt:Ori n ai carnet,dar sa nu fi băut,ori bei,dar sa ai permis de conducere.Asa vei găsi înțelegere.Nu poți folosi ambele avantaje sau ambele dezavantaje de o dată. De nu era cum zic eu,de mult nu mai găseai în trafic ce găsești acum.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677