REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.2° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Bezmeticii care au alergat mai mulți copii cu cuțitul, în Medgidia, au fost condamnați

Bezmeticii care au alergat mai mulți copii cu cuțitul, în Medgidia, au fost condamnați

Virgil STOIAN 30 iunie 2024 | 00:00 1107

Doi frați, cunoscuți drept scandalagii în Medgidia, au făcut-o din nou lată, după ce au alergat mai mulți minori, prin oraș. Enică Dumitru l-a lovit în zona urechii pe unul dintre minori cu un capac din sticlă pentru tigaie, iar apoi înarmat cu un cuțit, împreună cu fratele său, Enică Aurel, au alergat mai mulți minori adresându-le injurii și amenințându-i cu moartea.

Bezmeticii care au alergat mai multi copii cu cutitul, in Medgidia, au fost condamnati

Potrivit rechizitoriului, în 22.10.2023, Enică Dumitru, în timp ce se afla împreună cu fratele său, Enică Aurel, în Medgidia, amândoi fiind în stare de ebrietate, de față cu mai multe persoane, l-a lovit fără motiv în zona urechii, cu un capac din sticlă pentru tigaie, pe un minor, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 2-3 (două-trei) zile de îngrijire medicală. Ulterior, cei doi, Enică Dumitru, având asupra sa la vedere și un cuțit, au alergat fără motiv mai mulți tineri care treceau pe stradă, adresându-le injurii și amenințări cu moartea, producându-se astfel o tulburarea gravă a ordinii și liniștii publice. Astfel, în data de 22.10.2023, poliția orașului Medgidia a fost sesizată de către lucrătorii din cadrul Poliției Locale, cu privire la faptul că în zona „Bisericii din Lemn”, se află în desfășurare un scandal.

Bezmeticii care au alergat mai multi copii cu cutitul, in Medgidia, au fost condamnati
Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au reținut că, sub aspectul laturii subiective, inculpații au acționat cu intenție directă aceștia prevăzând rezultatele acțiunii lor și urmărind astfel producerea consecințelor cauzate.  Așadar, vinovăția inculpaților și intenția lor rezultă implicit și din declarațiile prin care au recunoscut săvârșirea faptei și modalitatea de comitere a acesteia, coroborate cu restul probelor administrate în cursul urmăririi penale. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Enică Dumitru la 2 ani și 10 luni de închisoare în timp ce Enică Aurel s-a ales cu 1 an și 2 luni de închisoare. Ambele sentințe sunt în regim de detenție și definitive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
INTRBARE ???? CAND VOR IESI DE ...LA BULAU. ??? CARE VA FI REACTIA ACESTOR DEMENTI???ATENTIE...NU NE MAI FACEM BINE,,,ESTE TARZIU...CAT CIOLACU ESTE-N ..FLOARE...NICI IN...RUK...NU NE MAI DOARE...
1
0
Le era cald afara!
0
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515