REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Bia Khalifa a ajuns la poliție, noaptea trecută, din cauza amenințărilor lui Fulgy, fostul ei iubit

Bia Khalifa a ajuns la poliție, noaptea trecută, din cauza amenințărilor lui Fulgy, fostul ei iubit

Valentina CAMARA 14 martie 2023 | 00:00 939

După ce s-a despărțit de Fulgy, a început ”războiul” între Bia Khalifa și fostul ei partener. Fiul Clejanilor a început să o denigreze public pe tânără, iar din cauza faptului că a fost amenințată și jignită, blondina a mers seara trecută la poliție pentru a depune o plângere. Avem informații exclusive și declarații după ce tânăra a stat mai multe ore la Secția 17.

Bia Khalifa a ajuns la politie, noaptea trecuta, din cauza amenintarilor lui Fulgy, fostul ei iubit

Bia Khalifa și Fulgy sunt într-un scandal uriaș, căci la câteva zile după ce s-au despărțit cei doi au început să-și arunce cuvinte grele și să scoată la iveală anumite detalii pe care cei care îi urmăresc nu le știau până acum.

După ce tânăra a vorbit într-un interviu despre cum a fost de fapt vacanța cu Fulgy din Milano și ce s-a întâmplat acolo, ulterior nici Fulgy nu a stat mai prejos și a dat mai multe declarații tranșante despre fosta lui parteneră, Bia Khalifa. Tânăra consideră că tot ceea ce Fulgy a spus despre ea nu e adevărat și că băiatul Clejanilor vrea doar să-i păteze imaginea și să o denigreze.

Bia Khalifa a ajuns la poliție din cauza amenințărilor lui Fulgy. Momente de coșmar pentru blondină

Cu toate că Bia Khalifa l-a blocat pe Fulgy astfel încât să nu mai aibă contact cu el, acesta o caută de pe conturi false și o amenință. Speriată pentru ce ar putea să se întâmple, noaptea trecută, Bia Khalifa a mers la Secția 17 de Poliție din Capitală pentru a depune o plângere pe numele fostul ei iubit.

După ore bune în care a stat de vorbă cu oamenii legii, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate pentru Spynews.ro, am contactat-o pe tânără, dar blondina nu a vrut să vorbească cu noi, astfel că am luat legătura cu sora ei, cea care a însoțit-o la secție pentru a-i fi alături în acest demers.

”Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal. Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”, a spus Joanna, sora Biei Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro

Sora Biei Khalifa spune că Fulgy afirmă doar minciuni în spațiul public și totodată reamintește de ceea ce i-a făcut Biei în Milano, atunci când au mers în vacanță, dar și cum i-a spart telefonul și laptopul, dar și parfumurile.

Așa cum a declarat și Bia, blondina ar fi fost nevoită să plătească o amendă de 500 de euro, căci în camera în care ar fi fost cazați s-ar fi găsit substanțele interzise pe care Fulgy le-ar fi consumat, după cum a spus sora tinerei, dar și Bia Khalifa într-un interviu recent.

”Ea a trebuit să-și cumpere telefon nou, laptopul e spart de el și a spart și două parfmuri. Să nu uităm nici de amenda pe care a a trebuit să o dea în Italia pentru că Fulgy și-a uitat substanțe ilegale pe o noptieră. Are haine la ei pe care nu vor să i le înapoieze, aici în includ și pe părinții lui care știu foarte bine situația, Bia nu vrea să vorbească despre asta, dar mie nu-mi pasă”, a mai zis sora Biei Khalifa.

Au încercat să rezolve situația pe cale amiabilă, dar fără succes

Mai mult de atât, Joanna, sora Biei Khalifa, ne-a mai declarat că pentru ea e foarte greu să o vadă pe sora ei mai mare în aceste stări și stând cu frică că Fulgy ar putea să mai declare și alte lucruri total neadevărate. Ea a precizat că s-a încercat să se rezolve situația pe o cale amiabilă, însă pentru că nu au reușit, au decis să apeleze la organele legii și astfel aceștia să-și facă treaba.

”E greu de suportat pentru mine să o văd pe sora mea amenințată. Bia a pus pe story o mică parte din amenințările pe care le primește, restul le avem înregistrate, dar nu putem să le postăm. Pentru tot ce s-a întâmplat am mers la poliție. Nu am găsit nicio cale amiabilă, legea e lege și noi am încercat să fim oameni”, a mai zis Joanna pentru Spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine pllm mai e si tarfa asta ?
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303