REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bia Khalifa a trecut din nou pe la medicul estetician

Bia Khalifa a trecut din nou pe la medicul estetician

Valentina CAMARA 29 decembrie 2022 | 00:00 4890

Bia Khalifa a devenit foarte cunoscută în ultimii ani în țara noastră. Aceasta s-a făcut remarcată în special prin atitudinea sa și prin faptul că este extrem de sinceră, indiferent de subiect.

Acesta este cazul și când vine vorba de intervențiile estetice, pe care vedeta nu a încercat niciodată să le ascundă față de urmăritorii săi.

Bia Khalifa, noi modificări la nivelul feței

Bia Khalifa și-a făcut mai multe operații estetice pe parcursul timpului. Aceasta este foarte mândră de intervențiile sale chirurgicale, și nu se sfiește să vorbească despre ele sau să treacă din nou pe la medicul estetician. Asta a făcut și recent, când vedeta a apelat iar la noi modificări, de această dată la nivelul feței. Aceasta și-a făcut o rinoplastie și o intervenție la nivelul ochilor. Bia a postat imagini cu chipul ei imediat după operații pe rețelele de socializare, unde i-a lăsat mască pe fanii ei.

„Eram frumoasă și naturală.”, a scris Bia în dreptul fotografiilor. Însă acestea nu sunt nici pe departe primele intervenții de care vedeta a avut parte.

„Am făcut revizie la rinoplastie, adică l-am făcut din nou, pentru că am avut probleme, nu am mai putut să respir și nici nu era simetric. Apoi am făcut cat eyes. Am două operații la nas, la buze, mi-am tăiat un fragment din buze și mi-am ridicat buza. Am 21 de ani și am tot ce-mi doresc. Deja am ajuns într-un punct, atât de multe chestii am încât nu mai vreau nimic. Nu-mi mai doresc chestii materiale, ci emotive. Vreau să fiu fericită în continuare. Eu pot să port și haine de la second hand că tot am haz. Sunt multe care-și cumpără, dar nu toate recunosc. Îmi iau multe chestii oversize de la un anumit brand pentru că numai acolo se găsesc, nu se mai fabrică, și e foarte mult materialul”, a povestit cu ceva timp în urmă Bia, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016