REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Bia Khalifa, cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare

Bia Khalifa, cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare

Andreea VREJOIU 11 iulie 2023 | 00:00 381

Bia Khalifa trece prin momente dificile, iar în urmă cu câteva zile a suferit o intervenție chirurgicală. Blondina s-a fotografiat pe rețelele de socializare în timp ce plângea. Iată ce a pățit!

Bia Khalifa, cu ochii in lacrimi pe retelele de socializare

Fosta iubită a lui Fulgy este devastată de durere, asta după ce fratele ei mai mare, Tiberiu, se află în arest de mai bine de trei luni. Tânărul este cercetat într-un dosar de trafic de droguri cu mare risc.

În urmă cu câteva luni, Bia Khalifa mărturisea că nu îl poate vedea pe fratele ei, iar acum tânăra susține că a visat că l-a îmbrățișat. Bia Khalifa s-a fotografiat pe rețelele de socializare în timp ce plângea de dorul fratelui său.

Bia Khalifa confirmă faptul că fratele ei, Tiberiu, este privat de libertate și este nevoit să stea în arest. Blondina dă vina pe sistemul de învățământ din România pentru situația în care fratele a ajuns.

”Doar s-a întâmplat că n-am mai făcut eu nimic, am fost mai retrasă, lucrez în liniște la proiectele mele și probabil nu mai are ce să se scrie și acum se scrie de fratele meu. Da, e arestat, dar nu ar trebui să intereseze pe nimeni, ar trebui să vă intereseze doar de mine, nu de fratimio. Dacă ar fi mai diferit sistemul de învățământ din România, probabil nu ar fi fost unde e acum.

O să iasă pentru că nu e cum sunt toți în țara asta, se dau în gât unii pe alții, n-au scrupule, fratimio nu e genul de persoană. Dacă a făcut ceva merge și își asumă, așa cum îmi fac și eu, îmi duc singură crucea.'', a mărturisit Bia Khalifa, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o distrusa, si ea si frasu baiat bun in puscarie si Fulgi. ce a ajuns tara asta. credeti ca astefel de stiri ne intereseaza pe noi???????????
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768