REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Bia Khalifa la cuțite pentru inima lui Tzancă Uraganu

Bia Khalifa la cuțite pentru inima lui Tzancă Uraganu

Mariana MURAT 4 ianuarie 2024 | 13:30 1220

Este scandal în showbiz! Bia Khalifa ar fi noua cucerire a lui Tzancă Uraganu. Aceasta a fost surprinsă în ipostaze incendiare, lângă el și l-a surprins cu...talente ascunse. A fost nevoie de un singur videoclip pentru a declanșa războiul.

Bia Khalifa la cutite pentru inima lui Tzanca Uraganu Bia Khalifa și Tzancă Uraganu

Totul a pornit de la un videoclip postat în care Bia Khalifa, îmbrăcată sexy, a dansat lângă Tzancă Uraganu la un concert de-al său. Manelistul a privit fascinat mișcările blondei, iar mai apoi au urmat alte apariții similare ale celor doi.

Mai mult, fanii manelistului au atenționat-o pe Bia Khalifa că ar putea să aibă probleme din această cauză, având în vedere că Tzancă Uraganu are o iubită, care luptă pentru bărbatul de lângă ea. În schimb, Bia Khalifa nu s-a simțit deloc amenințată și a răspuns în stilul caracteristic.

O aștept la Timișoara să îmi bată covoarele. Îi fac un ceai de mușețel că nu beau. O învăț să danseze, să se țină în formă. Vorbim ca fetele. Ce aveți, măi? Poate vine să îmi facă curat la domiciliu. Eu sunt gospodină, fată de casă, nu am nicio treabă cu scandalurile. Sunt domnișoară”, a declarat Bia Khalifa.

Bia Khalifa a clarificat situația, spunând că nu se întâmplă nimic între ea și Tzancă Uraganu. Blonda a vrut doar să se distreze de Revelion și a precizat că nu are nimeni niciun motiv să o bată. De asemenea, a spus că îl cunoaște pe Tzancă Uraganu dinainte ca el să aibă o relație cu Alina Marymar, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O corveta muncitoare...
0
0
Interesant.pot să mă cufuuresc liniștit acum
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510