REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bia Khalifa, prima reacție după ce ar fi fost dată în judecată pentru că nu și-ar fi plătit facturile

Bia Khalifa, prima reacție după ce ar fi fost dată în judecată pentru că nu și-ar fi plătit facturile

Valentina CAMARA 29 martie 2023 | 00:00 489

Problemele se țin scai de Bia Khalifa. După ce a ajuns în instanță din cauza situație cu fostul ei iubit, Fulgy, acum iată că din nou e așteptată la tribunal. O firmă de telefonie și internet ar fi dat-o în judecată pe blondină, asta deoarece nu și-ar fi plătit facuturile în ultimul an. Reporterii Spynews.ro au obținut și primele declarații de la Bia Khalifa referitoare la acest subiect.

Bia Khalifa, prima reactie dupa ce ar fi fost data in judecata pentru ca nu si-ar fi platit facturile

Bia Khalifa are din nou probleme cu legea, de această dată fiind vorba despre o firmă de telefonie mobilă care ar fi dat-o în judecată pe blondină pentru că nu și-ar mai fi plătit facturile. Pe portalul instanțelor de judecată apare numele Biei Khalifa, în calitate de pârât, alături de numele firmei de telefonie mobilă și internet, dar și televiziune.

Prima reacție a Biei Khalifa după ce ar fi fost dată în judecată pentru că nu și-ar fi plătit facturile

Se pare că, potrivit acestor informații, Bia Khalifa ar avea de plată mai multe facturi ce s-au acumulat pe parcursul unui an de zile și care în tot acest timp ar fi fost neglijate. Vorbim despre o firmă de telefonie mobilă cu prețuri foarte accesibile, dar pentru care blondina ar fi trebuit să plătească suma de 10.000 de lei, bani acumulați pe parcusul unui an de neplată.

Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe Bia Khalifa, iar aceasta a negat tot ceea ce a apărut. Ea susține că nu are și nu a avut niciodată contract la această firmă și de când se știe a colaborat cu doar o singură firmă de telefonie mobilă și internet, cu totul alta decât cea care a dat-o în judecată.

 ”După ce am văzut că mi-ați trimis articolul, am văzut că e vorba despre această firmă. Eu folosesc o altă companie de telefonie de ani de zile, sunt la zi cu toate plățile. V-am trimis și dovadă cum am sunat la firma care m-ar fi dat în judecată și am introdus CNP-ul pentru a vedea dacă am vreun contract pe numele meu, nu există nicio persoană înregistrată cu CNP-ul meu, probabil este o eroare. Altceva nu am ce să zic”, ne-a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bia Khalifa consideră că ar putea fi vorba despre o confuzie de nume

Tânăra susține și ne-a prezentat un clip video în care intruce codul ei numerit personal pentru a verifica dacă are contract sau nu la firma ce a dat-o în judecată. Într-adevăr, se pare că în urma verificării cu CNP-ul acesteia, nu ar avea un contract deschis la această firmă.

Ea susține că dacă ar fi fost dată în judecată ar fi trebuit să primească și o citație acasă, pe care de altfel nu a primit-o. Bia Khalifa mai precizează că ar putea fi vorba despre o persoană cu același nume ca și al ei.

”Eu nu am avut contract la această firmă din viața mea. De când sunt în România eu folosesc o altă firmă de telefonie, nu aceasta. Cu siguranță e o confunzie de nume, căci dacă era vorba despre mine mă găseam cu CNP-ul, l-am introdus chiar de două ori, nu am primit nicio citație acasă”, a mai zis ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303