REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Bianca Censori s-a urcat topless la volan! Soția lui Kanye West, surprinsă în ipostaze provocatoare

Bianca Censori s-a urcat topless la volan! Soția lui Kanye West, surprinsă în ipostaze provocatoare

A.F. 26 iulie 2024 | 00:00 477

Bianca Censori (29 de ani), soția rapperului american Kanye West (47 de ani), a fost surprinsă zilele trecute în timp ce ieșea dintr-un salon de înfrumusețare din Los Angeles și se îndrepta spre mașina ei.

Bianca Censori s-a urcat topless la volan! Sotia lui Kanye West, surprinsa in ipostaze provocatoareKanye West, Bianca Censori

Kanye West ar fi cel care îi alege hainele Biancăi Censori

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, modelul și arhitectul australian a optat pentru o ținută sumară, formată dintr-o pereche de pantaloni extrem de scurți, de culoare bej, și un top transparent.

Bianca Censori s-a urcat topless la volan! Sotia lui Kanye West, surprinsa in ipostaze provocatoare

Șatena nu a purtat sutien, lăsând la vedere sânii goi. Conform unor surse apropiate de Bianca Censori, Kanye West este cel care îi alege hainele sexy. De cele mai multe ori, el a fost văzut ieșind în public acoperit din cap până în picioare, contrastând-o pe frumoasa lui soție, care apare mereu aproape goală. Rapperul și modelul s-au căsătorit în decembrie 2022, într-o ceremonie intimă la care au participat doar prietenii apropiați și familia.

Bianca Censori s-a urcat topless la volan! Sotia lui Kanye West, surprinsa in ipostaze provocatoare

Kanye West vrea copii cu Bianca Censori

Deși mai are patru cu Kim Kardashian (43 de ani), pe North (10 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (5 ani), Kanye West își dorește să își întemeieze o familie și cu Bianca Censori.

Prietenul de multă vreme al designerului Yeezy, Justin LaBoy, a dezvăluit recent, pentru publicația TMZ, că West vrea mulți copii cu soția sa. „Cred că vor avea o grămadă de copii”, a spus acesta.  LaBoy a precizat că rapperul și soția lui sunt mai fericiți ca niciodată. „Eu o iubesc pe Bianca. Ea este grozavă și trăiește o viață uimitoare. Sunt în preajma lui Ye de ani de zile și Bianca este extrem de fericită.” Bianca se înțelege foarte bine cu copiii lui Kanye West, mai ales cu North, citează click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436