REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bianca Comănici, filmată în patul lui Jador: „Am stat până la 8 dimineața, am prins răsăritul”

Bianca Comănici, filmată în patul lui Jador: „Am stat până la 8 dimineața, am prins răsăritul”

Valentina CAMARA 28 aprilie 2023 | 00:00 944

Invitată în cadrul emisiunii WOWnews, Bianca Comănici a recunoscut un detaliu care i-a făcut pe fanii săi să-și pună mai multe semne de întrebare.

Bianca Comanici, filmata in patul lui Jador: „Am stat pana la 8 dimineata, am prins rasaritul”

Bruneta a mărturisit că a petrecut o noapte în apartamentul lui Jador. Cu toate acestea, nu a fost vorba despre o relație amoroasă între cele două vedete, ci mai degrabă un proiect muzical. Rezultatul a fost unul cu mult peste așteptările brunetei și artistului!
Bianca Comănici a apărut în videoclipul ultimei piese a lui Jador

Bianca Comănici este foarte activă în mediul online, reușind să mențină o legătură specială cu fanii săi.

Bruneta își ține la curent urmăritorii și le răspunde fără abținere la toate întrebările acestora. Recent, invitată în cadrul emisiunii WOWnews, tânăra a povestit cum a ajuns în apartamentul lui Jador, fostul ei coleg de la “Puterea Dragostei”.

Totul a început cu o întrebare primită din partea unui fan pe rețelele de socializare care era curios dacă Bianca Comănici și Jador vor colabora în viitor pe partea muzicală.

Tânăra l-a etichetat pe artist în postarea cu răspunsul, astfel că nu a durat prea mult timp și manelistul a invitat-o să ia parte la videoclipul cele mai noi piese a sa, „Karma”. Melodia este una de suferință și durere, protagonistul fiind înșelat de Bianca Comănici, în rolul iubitei infidele.

Bruneta nu a stat pe gânduri și a acceptat propunere, însă ajunsă acolo a avut surpriza de a afla că trebuie să filmeze dezbrăcată, lucru pe care l-a refuzat și l-a negociat până în momentul în care i-a fost permis să apară cel puțin în maiou.

„Am ajuns printr-o întâmplare, când cineva pe Instagram m-a întrebat când mai urmează să fac o colaborare cu Jador, i-am dat tag, nu au trecut câteva minute și m-a sunat. Eu eram deja pregătită de somn, mă demachiasem, mă îmbrăcasem în pijamale și mi-a zis: „Ce faci? Vrei să vii la un videoclip”. I-am zis că e aproape 12 noaptea și am zis că da. Am ajuns la el acasă, acolo s-a filmat, în apartamentul lui Jador, în patul lui, i-am testat canapeaua, a fost acolo o scenă. În videoclip se vede destul de puțin, dar acolo s-a simțit mai intens, pentru că am avut de filmat o scenă în care el mă prinde cu altul, am filmat de 5 ori, iar băiatul cu care eram și-a luat ceva pumni, palme în joacă.

(...) Nu mi s-a spus cum să mă îmbrac, iar când am ajuns acolo mi s-a spus că trebuie să fim dezbrăcați. Băiatul cu care am filmat nu a vrut, era pudic, ne-am rugat de el să-și scoată hanoracul. Eu, la fel, eram puțin sceptică și am zis să-mi pun un maiou, dar în videoclip părea mai senzual”, a dezvăluit Bianca Comănici în exclusivitate la WOWnews. 

Ce s-a întâmplat după ce s-a stins camera de filmat! Bruneta a recunoscut tot

Imediat după ce toată treaba a fost gata și videoclipul a fost filmat, Bianca Comănici a recunoscut că nu s-a întors acasă, ci a rămas în apartamentul lui Jador. Cei doi au avut parte de momente speciale, întrucât au o relație foarte apropiată și se consideră doi prieteni foarte buni.

„Asta e în exclusivitate, n-am spus-o până acum, după ce s-a terminat videoclipul am mai stat la el acasă până la ora 8 dimineața, am prins și răsăritul, am mâncat, m-am înțeles și cu sora lui, Camelia și ne-am dat seama, eu mi-am dat seama că am trăit cam în același mediu. M-am și certat cu Jador și m-a tras să mănânc lângă el”, a mai spus bruneta. 

Bianca Comănici l-a dat de gol pe Jador: „Fosta lui iubită l-a înșelat și suferă în continuare”

Bianca Comănici a dezvăluit faptul că piesa lansată de Jador a fost datorită sentimentelor sale de durere și tristețe. Artistul trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere emoțional, întrucât relația cu fosta parteneră, pe care a iubit-o foarte mult, s-a încheiat din cauza infidelității. Cântărețul este sigur că tânăra l-a înșelat și speră la o karma, care să echilibreze în totalitate situația.

„Piesa a fost lansată în acest moment, pentru că Jador trece din nou printr-o decepție. Mi-a mărturisit că el consideră că fosta lui iubită l-a înșelat și suferă în continuare. Eu am încercat să-i fiu alături, să-i explic că sunt atâtea fete care îl vor, care sunt deschise să-l cunoască, dar el suferă în continuare după ea, chiar dacă el neagă, pentru că, într-adevăr, el a iubit-o, dar lucrurile nu se mai pot repara, mai ales dacă a fost înșelat. Nu cred că ar putea să treacă vreodată peste și cred că se așteaptă la o karma să vină”, a explicat Bianca Comănici, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303