REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Bianca Drăgușanu a făcut valuri pe plaja din Mamaia

Bianca Drăgușanu a făcut valuri pe plaja din Mamaia

Replica API 4 septembrie 2022 | 21:45 5057

Bianca Drăgușanu a avut încă o apariție de-a dreptul strălucitoare la Mamaia. În cel mai sexy costum de baie, sexy-blonda a răvășit mințile tuturor celor care se aflau pe „plaja milionarilor”.

Bianca Drăgușanu, sursa foto: cancan.ro

Pentru a-și face sejurul și mai confortabil, ex-prezentatoarea TV a avut alături de ea și un „partener”.

sursa foto: cancan.ro

Weekendul trecut, Bianca Drăgușanu a fost pe o renumită plajă din nordul stațiunii Mamaia, unde a ales să se relaxeze. La scurt timp după ce și-a făcut apariția pe nisipul fierbinte, sexy-blonda a oferit un show care, fără nicio exagerare, nu este recomandat cardiacilor.

sursa foto: cancan.ro

Fosta prezentatoarea TV a excitat, practic, toți masculii din jur, cărora le-a oferit ipostaze de neuitat. Fotografiile sunt fabuloase și nu trebuie, sub nicio formă, ratate!

sursa foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu a înnebunit plaja cu posteriorul

În cel mai „obraznic” costum de baie, format din două piese, Bianca Drăgușanu a arătat tot pe plaja din Mamaia. Iubita lui Gabi Bădălău a profitat de vremea superbă, s-a întins pe șezlong și s-a lăsat mângâiată de razele soarelui.

sursa foto: cancan.ro

Și ce priveliște a oferit! Blondei nu i-a păsat de nimeni și nimic și parcă, în „ciuda” bărbaților, s-a unduit senzual pe plajă și a fost în centrul atenției. Atmosfera s-a încins în doi timp și trei mișcări!

sursa foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu nu a părut deloc deranjată de privirile ațintite asupra ei și a preferat să-i acorde atenție doar „partenerului” de ocazie, animăluțul de companie pe care, la un moment dat, chiar l-a răsplătit cu un sărut dulce.

sursa foto: cancan.ro

Când și-a aranjat prosopul pe șezlong a fost, însă, punctul culminant. Atunci s-a văzut tot! Ce posterior, ce forme, ce atitudine!

sursa foto: cancan.ro

Și-a făcut selfie-uri pe plajă!

Plaja, pur și simplu, a înnebunit, iar Bianca Drăgușanu are toată „vina”. Întinsă pe șezlong, ex-prezentatoarea TV și-a făcut mai multe selfie-uri, iar mișcările senzuale pe care le-a oferit au făcut deliciul reprezentanților sexului tare aflați prin preajmă. Zâmbitoare și relaxată, blonda și-a etalat trupul „bombat” și nu a trecut neobservată de nimeni, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe asta nu o atingi nicaieri fara sa pui mana la operatie.
0
0
O p******a
0
0
Cand si-a aranjat prosopul pe sezlong a fost,insa, punctul culminant. Atunci s-a vazut tot! Ce posterior, ce forme, ce atitudine!
1
0
plasticul nu putrezeste,ramine maimuta mumie!
0
0
sunteti niste frustrati ar spune plasticul in sinea ei, nu stie ca tot la doi metrii sub pamant cu riscul ca plasticul sa tina viermii departe de cavou
0
0
voi chiar creati continut pentru scoala ajutatoare de presa.
0
0
Ce o tot mediatizati pe Prostituata asta
0
0
bine ca nu s-a cremuit .
1
0
A expirat, gata !
0
0
SA MA CAAC PE PLASTICATA VOASTRA!
1
0
Ce va mai pricepeti voi la femei...ha ha ha....singuri in baie... ha ha ha
1
1
Cum a facut frate valuri,s-a basit?
0
0
singurele creaturi pe care le a ravasit stramba asta sunt tarfele de la replika
0
0
ce forme de plastic in kur si tite,extraordinar,maimuta operata!
1
0
cwrvelor replica!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
Plaja, pur si simplu, a innebunit, iar Bianca Dragusanu are toata "vina" Intinsa pe sezlong , ex prezentatoarea TV si-a facut mai multe selfie-uri, iar miscarile senzuale pe care le-a oferit au facut deliciul reprezentantilor sexului tare aflati prin preajma.
2
0
Cine e petarda?
2
0
Un morman de peturi, plasticaraie, cine mai fwte asa ceva ca miroase a plastic incins, daca nu sar machia ar fi ca o anvelopa de iarna, plina de riduri
2
0
Voi sunteti tabloid nu ziar. Nu o sa vina niciun jurnalist serios sa se angajeze la voi. Maine-poimaine veti ajunge ca Telegraf: la executari silite.
0
0
,,Fosta prezentatoarea TV a excitat, practic, toti masculii din jur,''. Asa zis jurnalist care ai scris prostia aia, chiar crezi ca toti ne-am exictat cand am vazut-o?
0
0
Da , intr-adevar, frumos caine !
0
0
Iar faceti reclama la o nulitate absoluta care a facut banai numai pe p****.
0
0
Ea venit cu valuri mari
1
0
0756 121 120
2
0
dupa ce a fwutut toata noapte soferi de TIR ,turci , in parcare...merge o zi de plaja.
3
0
Frankenstein era Adonis pe langa cazatural asta! Belciug ii mai trebuie in ratul ala.
1
0
E icoana perfecta pentru litoralul pt totzi..Sa vina fraierii sa inghetze ca pinguinii..
2
0
de la supt, exact asa cum le are Bianca Dragusanu, de inclesteaza pe pooola limba i-a capul pooli in plin mai scapa si in gat
1
0
Cand afli ca ai mancat ceva stricat si doresti sa vomiti cat mai repede, sa scapi de o eventuala problema medicala, te uiti la botul acestei individe. Se crede frumoasa? Pe bune?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513