REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Bianca Drăgușanu, extrem de afectată după ce Claudia Pătrășcanu a răbufnit la adresa ei

Bianca Drăgușanu, extrem de afectată după ce Claudia Pătrășcanu a răbufnit la adresa ei

Valentina CAMARA 27 ianuarie 2023 | 00:00 786

După ce Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit la adresa Biancăi Drăgușanu, acum am aflat cum a reacționat blondina după toate cele spuse de fosta soție a lui Gabi Bădălău, în exclusivitate pentru Spynews.ro! Diva e foarte afectată și ar fi plâns toată noaptea trecută, după declarațiile făcute de cântăreață.

Bianca Dragusanu, extrem de afectata dupa ce Claudia Patrascanu a rabufnit la adresa ei

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se amplifică de la o zi la alta, iar după ce ieri Claudia Pătrășcanu a venit cu acuzații foarte grave la adresa blondinei, acum am aflat și cum a reacționat Bianca Drăgușanu în urma articolului publicat de către Spynews.ro cu declarațiile făcute de cântăreață.

Bianca Drăgușanu a plâns toată noaptea după declarațiile făcute de Claudia Pătrășcanu

Potrivit surselor Spynews.ro, am aflat că Bianca Drăgușanu e foarte afectată de declarațiile făcute de Claudia Pătrășcanu, iar toată noaptea ar fi plâns. Ea ar fi spus că e supărată că se minimalizează toată munca sa de 20 de ani pe care o are în televiziune și nu-i vine să creadă că unii oameni cred răutățile pe care cântăreața le-a spus la adresa sa.

Mai mult de atât, se pare că Bianca Drăgușanu chiar s-ar fi decis să meargă la un psiholog în urma declarațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu. Nici pe plan profesional nu i-ar mai merge bine, căci deja a fost notificată de mai multe firme cu care colaborează în contracte de imagine că vânzările au început să scadă după scandalul în care e implicată.

Totodată, sursele Spynews.ro mai spun că Bianca Drăgușanu vrea ca tot ceea ce afirmat Claudia Pătrășcanu să fie demonstrat și artista să vină cu dovezi. Ea își dorește să nu-i mai răspundă artistei cu aceeași monedă și să o jignească.

Biancă Drăgușanu, speriată de ce o să citească fetița ei în presă peste câțiva ani

Spynews.ro a mai aflat din surse că Bianca Drăgușanu vrea să fie pentru ultima oară când îi mai permite Claudiei Pătrășcanu să vorbească despre ea și e de părere că artista va trebui să-și asume fiecare cuvânt pe care le-a exprimat la adresa sa.

Totodată, e afectată și de faptul că fetița ei, Sofia, va citi peste câțiva ani tot ce s-a întâmplat și va fi șocată de declarațiile pe care cântăreața le-a făcut la adresa mamei sale în acest scandal uriaș.

Sursele Spynews.ro mai spus că deși Bianca Drăgușanu a fost jignită de Claudia Pătrășcanu, acesta nu va ajunge niciodată să aibă același nivel ca ea, căci e în televiziune de peste 20 de ani, a avut propria emisiune TV și a participat într-o mulțime de show-uri. Cu toate că e conștientă că în relații nu a făcut mereu cele mai bune alegeri, vedeta nu vrea să-i mai permită nimănui să dea cu ea de pământ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt curios cum ati aflat ca platificata a plins toata noaptea he he . Nu o mai bagati in seama si o sa vedeti ce bine e .
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303