REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Bianca Drăgușanu face dezvăluiri șocante: Gabi Bădălău a înșelat-o patru ani

Bianca Drăgușanu face dezvăluiri șocante: Gabi Bădălău a înșelat-o patru ani

A.F. 29 iunie 2024 | 00:00 404

Bianca Drăgușanu face dezvăluiri despre relația cu Gabi Bădălău. După ce fiul celebrului baron PSD Nicu Bădălău a apărut în public cu noua sa cucerire și a acuzat-o pe Bianca de infidelitate, vedeta a rupt tăcerea.

Bianca Dragusanu face dezvaluiri socante: Gabi Badalau a inselat-o patru aniBianca Drăgușanu, Gabi Bădălău

Drăgușanu spune că a fost înșelată de Gabi Bădălău patru ani de zile și că i-a iertat acestuia ceea ce nici măcar fosta lui soție, Claudiu Pătrășcanu nu a fost în stare.

Bianca Drăgușanu spune că Gabi Bădălău i-a momit o prietenă cu bani și adidași, ca să o agațe

„După trei ani de relație a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei. Au încercat o relație de trei luni de zile, sau chiar patru luni. Eu eram operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral, că financiar nu s-a pus problema, sunt o femeie independentă. El în aceștia trei ani jumătate, patru ani, a încercat câteva relații, cu mine de mână chiar”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

„Eu am fost la eveniment singură. Am venit cu două prietene și am plecat cu două prietene. Evenimentul a fost deschis pentru toată lumea bună din oraș și nu numai, unde toată lumea s-a întâlnit cu toată lumea. Eu am venit li am plecat singură. Nu amestec relația profesională cu relațiile profesionale”, a declarat vedeta, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 c***e, s-au iertat între ei
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436