REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bianca Drăgușanu, în al nouălea cer

Bianca Drăgușanu, în al nouălea cer

Valentina CAMARA 21 aprilie 2023 | 00:00 902

Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii! Vedeta a ajuns la o nouă performanță și o nouă realizare, după doi ani în care nu a putut, din cauza că a fost blocată. Totul a pornit de la persoanele care nu îi voiau binele, însă se declară mai mulțumită ca oricând.

Bianca Dragusanu, in al noualea cer

După doi ani de așteptare și multe momente neplăcute din acest motiv, vedeta a reușit să le dea fanilor vestea cea mare. Ei bine, Bianca Drăgușanu a ajuns la o nouă realizare, pentru care a avut de așteptat, din cauza oamenilor care nu o au la suflet. Aceștia i-au pus piedici, însă pe care a reușit să le treacă cu zâmbetul pe buze.

Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și a apărut în lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani. De atunci a avut atât oameni care au apreciat-o, cât și alte persoane care nu au avut-o la suflet, din diferite motive. Însă, aceste lucruri au făcut ca profilul ei de Facebook să fie închis, după ce a fost blocată.

După doi ani în care nu a avut acces, vedeta și-a primit, din nou, profilul pe rețeaua de socializare și se declarî învingătoare celor care nu o vor acolo. Despre ei, Bianca Drăgușanu a spus că nu o afectează, indiferent de cât de dure ar fi replicile pe care le primește la fotografiile ei. De asemenea, a spus că nu citește nici comentariile, pentru că nu o interesează criticile din partea altora.

 ”Știti că eu mi-am redeschis Facebook-ul după doi ani în care mi-a fos blocat? Mi-a fost furat, acum câteva zile mi l-am recuperat și am început să postez. Ce credeți, pe Facebook îmi iau 80% hate pentru că îmi stă părul creț, sau pentru că sunt așa cum sunt.”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Vedeta este imună la critici dure

Bianca Drăgușanu a ajuns de multe ori criticată de alți oameni, fie din cauza felului în care arată și a operațiilor estetice, fie din cauza stilului de viață pe care îl afișează. Însă, pentru ea au trecut atât de mulți ani în care se întâmplă acest lucru, încât a spus că nu mai bagă în seamă nimic din ce aude sau citește.

”Multe persoane îmi lasă comentarii. Am lăsat acum o postare în care am spus că mp doare fix în cot de părerea lor și că ei nu fac decât să se autodescrie.”, a mai spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303