REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Bianca Drăgușanu, o nouă procedură

Bianca Drăgușanu, o nouă procedură

Valentina CAMARA 4 martie 2023 | 00:00 670

Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă procedură, asta după ce a decis să își scoată un tatuaj mai vechi de pe gât. Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu îi mai place și că i se pare vulgar, motiv pentru care a decis să facă mai multe ședințe prin care să îl scoată cu laser.

Bianca Dragusanu, o noua procedura

Bianca Drăgușanu a decis să-și scoată un tatuaj de pe gât, iar așa cum susține diva nu este foarte vizibilă, însă nu se mai regăsește să-l poarte. Bianca Drăgușanu a ajuns în cabinetul specialiștilor pentru a face mai multe ședințe, iar blondina a mărturisit cum a decurs totul, dar și cât de dureroasă a fost procedura.

Bianca Drăgușanu și-a scos tatuajul de pe gât

Bianca Drăgușanu este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar blondina își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. De această dată a mers în cabinetul specialiștilor pentru a apela la o nouă procedură de scoatere a tatuajului. Bianca Drăgușanu a mărturisit că tatuajul i se pare vulgar și că nu-i mai place, motiv pentru care vrea să îl șteargă cu ajutorul laserului.

''Poate vă întrebați ce fac în momentul acesta. Vă spun, îmi scot un tatuaj. N-aș putea să spun nimic despre el decât faptul că îmi scot un tatuaj și nu este foarte dureros. Nu este foarte vizibil, însă mie nu-mi place. Tatuajele sunt lucruri care le poți regreta, însă le poți scoate.

Fix 10 minute a durat prima ședință prin care am încercat să îmi scot un tatuaj pe care nu îl mai consider deloc sexy, îl consider chiar vulgar. Iar pauzele între aceste ședințe de scos tatuajele sunt de 3-4 săptămâni.'', a declarat Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.
Bianca Drăgușanu și-a rezolvat o problemă de sănătate mai veche

Bianca Drăgușanu și-a rezolvat o problemă de sănătate mai veche, iar sora ei a sfătuit-o să meargă la doctor pentru un control la ochi, astfel ca diva este nevoită să poarte ochelari de vedere.

'Trebuie să vă povestesc cum am ajuns eu să-mi fac ochelari într-o zi. Decizia am luat-o în jurul prânzului pentru că de o perioadă, de vreo 6 luni, pur și simplu aveam ochii roșii, mă durea capul, aveam o oarecare tensiune oculară și astăzi când am ajuns la atelier și sora mea mi-a zis: ''Acum te programezi la doctor acum îți vei face ochelari că știu că ai nevoie de asta.'' Am terminat de pozat rochiile la atelier și am ajuns direct la spitalul de ochi, unde am făcut o consultație în urma căruia a trebuit să fac ochelari.'', a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare ce o sa spuna fata ei cind o sa afle ca maicsa e o ccurva ?
2
0
ce p-l-m o tot promovam pe c oarda asta ?
3
1
Labioplastie nu-si face? Ca suntem extrem de interesati de evolutia acestei creaturi. Am vrea sa stim cat mai multe despre ea. Sa ne umplem timpul cu stiri despre ea. Sa ne lovim de fotografiile ei inspaimantatoare peste tot.
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303