REPLICA ONLINE CONSTANTA

39.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
39.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Bianca Drăgușanu, săltată de poliție după ce a vândut haine fake la prețuri de lux. VIdeo

Bianca Drăgușanu, săltată de poliție după ce a vândut haine fake la prețuri de lux. VIdeo

Andreea VLAICU 18 iulie 2024 | 11:23 4254

Bianca Drăgușanu a fost ridicată de către polițiști din Capitală joi, 18 iulie. Potrivit primelor informații, vedeta ar fi vândut haine contrafăcute și a efectuat evaziune fiscală, neplătind taxele, nedeclarându-și veniturile.

Bianca Dragusanu, saltata de politie dupa ce a vandut haine fake la preturi de lux. VIdeo

 

Personajul monden Bianca Drăgușanu este acuzată de evaziune fiscală din cauză că ar fi adus haine de lux din Turcia și nu declara veniturile la stat, au declarat surse din poliție. Potrivit unui comunicat oficial al Poliției, prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

 

Drăgușanu este acuzată că ducea haine de lux (blănuri, paltoane, geci din piele, etc) din Turcia si le vindeau prin intermediul firmei ei Bella Farfallina SRL, sub marca proprie, fără a declara veniturile la stat.

Hainele erau expuse într un magazin din cartierul Berceni, pentru prezentare, fiind vândute exclusiv pe site, atat în Romania, cat si în strainatate.

Ce spune Poliția

”Astăzi, 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.  În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux. Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei. În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, sunt puse în executare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, emise pe numele bănuiților. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.”, se arată în comunicat.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E vie, chestia asta?
0
0
Ea are tariful mai mare si investeste in haine fake
0
0
O sa-i sugeti kilotzi! Pe care i-ati lasat fara akareturi pana acum?
2
3
Magazinul Simple Store din Cta vinde parfumuri fake ca fiind originale! Verificati!
10
0
Asta inseamna ca Bentley-ul Bentayga, cu care se tot afisa, este o Skoda Octavia cosmetizata. Nu-i asa? Totul la ea este fals. De la mutra artificiala, pana la haine si masini. Vorba unuia de mai jos: o caricatura.
11
0
Pe masardista asta
9
0
Pt.paguba Vasile;nu ai ce sa le faci c*****e si alea de pe centura si astea cizelate tot cwrve raman la baza,ori se shtie naravul din fire n-are lecuire.
9
0
Ce buze aare!! Sa ii INGHIT BUZELE DA JOS!! BUZELANKA!!
7
1
Știți care este diferența între ea și cele de pe soseaua ocolitoare a Bucureștiului? Ca ea a avut noroc. Dacă se poate numi asa
24
1
Toți cei cd a-ți achiziționat haine de la această infractoare depuneți plângere la Poliție și cereți să vă despăgubească . Vă vândut contrabandă la preț de original .
20
0
S-a descoperit de unde aducea Botezatu moda hahaha
23
1
O caricatura.
19
0
pai ea plateste doar cu botul, nu stie altceva
19
0
Față de masă are urâta asta.Chiar că poate speria copii și pe părinții lor.Oare pe badalau de ce nu l sperie?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510