REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, față în față! Cele două au ales aproape aceleași haine și coafură

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, față în față! Cele două au ales aproape aceleași haine și coafură

Valentina CAMARA 24 martie 2023 | 00:00 288

Confruntarea divelor are loc la Constanța acolo unde Bianca Drăgușanu a decis să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru că a defăimat-o.

Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu, fata in fata! Cele doua au ales aproape aceleasi haine si coafura

Ba mai mult, Bianca spune că din pricina fostei soții a lui Gabi Bădălău ar fi pierdut niște contracte cu adevărat bănoase, unul dintre ele în valoare de 36.000 de euro. De aceea cere instanței să îi interzică Claudiei Pătrășcanu să îi mai menționeze numele pentru că îi aduce prejudicii de imagine.

Și mai mult, cere ca fosta soție a iubitului să îi plătească daune, având în vedere pierderile suferite. Surprinzător în fața magistraților, cele două au venit îmbrăcate în același ton, cu geci de piele negre și cu părul strâns la spate în coc.

De la ce a izbucnit scandalul între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Scandalul între cele două a izbucnit acum mai multe săptămâni, când Claudia Pătrășcanu a declarat că Bianca Drăgușanu a pus presiune pe copiii ei și ai lui Gabi Bădălău, și că i-ar fi forțat să facă poze cu ea. Bianca Drăgușanu a negat vehement acuzația, iar de aici au curs multe declarații și jigniri în contradictoriu pe care cele două și le-au adresat de cele mai multe ori prin intermediul presei. Nu doar cei doi micuți au fost motiv de scandal, ba chiar și Gabi Bădălău a fost măr al discordiei, mai ales că el și Bianca sunt un cuplu înainte ca divorțul de Claudia să se fi pronunțat. Sătulă de acest scandal, pe care la un moment dat la numit „circ”, Bianca Drăgușanu a decis să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu, care, la rândul ei a amenințat și ea cu judecata pe actuala iubită a lui Bădălău. Astăzi instanța va decide dacă va emite o ordonanță prin care să îi interzică Claudiei Pătrășcanu să mai vorbească în public despre Bianca Drăgușanu, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303