REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bianca Rus a slăbit 70 kg și a ajuns vedetă tv. Noua siluetă i-a adus oferte interesante

Bianca Rus a slăbit 70 kg și a ajuns vedetă tv. Noua siluetă i-a adus oferte interesante

Replica API 26 decembrie 2019 | 00:33 891

Bianca Rus

Vedetele feminine de la noi şi-au dat seama că dacă au kilograme mai puţine au şi şansa de ajunge în vizorul publicului şi sponsorilor mai repede. Cel mai recent caz este cel al cântăreţei Bianca Rus, care, după ce a slăbit 70 de kilograme din cele 120, a devenit model şi vedetă de televiziune în noul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”!, care va începe din 2020 la Kanal D.

În urmă cu câţiva ani cânta muzică de petrecere, apărea în reality-show-uri şi era subiect de primă pagină după diverse scandaluri la mai multe emisiuni TV şi cântărea peste 120 de kilograme. Azi, la final de 2019, Bianca Rus (30 de ani) face parte din echipa emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D. Cântăreaţa va veni în faţa juraţilor şi a publicului cu un optimism debordant, lipsită de complexe şi cu sinceritatea dezarmantă cu care şi-a susţinut părerile de-a lungul timpului.

click pe foto

Un adevărat exemplu de voinţă de fier, Bianca nu a ezitat să treacă printr-o intervenţie chirurgicală pentru a scăpa de surplusul de greutate; înainte, dar şi după ce a slabit peste 70 de kilograme, aceasta s-a făcut remarcată ca o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică şi directă în relaţia cu sustinătorii ei pe reţelele sociale.

Bianca Rus, în urmă cu 5 ani

“Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc şi sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalţi în această competiţie. Prin multă muncă, cu ambiţie, cu perseverenţă, talent şi viziune acest vis poate deveni realitate“, spune Bianca Rus care acum are 50 de kilograme.

„Cred într-un regim de viaţă sănătos şi sport. Am 3 mese pe zi, mănânc orice, dar foarte puţin”, ne-a mărturisit vedeta. În urmă cu peste un an, de când a dat kilogramele jos, solista a devenit model pentru creaţiile designerului Florin Burescu, dar şi imaginea unei agenţii imobiliare care i-a oferit posibilitatea să-şi cumpere ce apartament sau casă îşi doreşte. După o căsnicie prea scurtă în care s-a spus că a mâncat bătaie şi un divorţ mediatizat, Bianca nu duce lipsă de admiratori, însă momentan vedeta se concentrează pe pregătirile pentru emisiunea de la Kanal D, care probabil că va începe în ianuarie.

În acest show, Bianca le are rivale pe Raluca Tănase din trupa “Bambi”, Calina Dumitrescu, fotomodel, Maria Ilioiu, actriţă şi antreprenor, Gina Chirilă, fotomodel, solista Theo Rose, Bianca Giurcanu (însoţitor de zbor şi influencer), Andreea Tonciu, asistentă TV, şi Deea Codrea, blogger.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo ei, ii uram succes !
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016