REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Biciclist accidentat mortal pe trecerea de pietoni, în Hârșova

Biciclist accidentat mortal pe trecerea de pietoni, în Hârșova

Virgil STOIAN 22 mai 2023 | 00:00 4536

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 21 mai, a.c., în Hârșova, pe str.Principală nr.10, acolo unde s-a petrecut un accident rutier. Din primele informații, accidentul s-a soldat cu o victimă, căruia echipajul SAJ i-a declarat decesul.

Biciclist accidentat mortal pe trecerea de pietoni, in HarsovaFoto cu caracter ilustrativ

Potrivit informațiilor noastre, accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni, victima fiind un biciclist, de 71 de ani. La fața locului au intervenit Stația Hârșova, o autospecială de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD B2.

"La data de 21 mai a.c., în jurul orei 08.16, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Plantelor din orașul Hârșova, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 26 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi surprins și accidentat un biciclist, de 71 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, fiind pe bicicletă. În urma accidentului rutier, bărbatul de 71 de ani a decedat.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.", au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Condoleante! Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor NEVINOVATE ale accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA). . C. Boeriu 0720 947 252.
0
0
Dacă ai o pisica în fata tu ca și șofer trebuie sa te oprește sa nu zicem ca la scoala care nu ați făcut-o va și spune ca limita de viteza este 50 în orasi iar în apropierea treceri de pieton trebuie sa ai 30 în caz de un copil doamne ferește o pisica sau orice altceva îți sare în fata tu sa ai timp sa oprești. Cum Explicați asta și vb de martori sunt o groaza da hai sa vb de lege dacă tot se vorbește de lege . Și de școală care noi învățăm sau uni dintre noi învățăm sa luam carnetul . Ce spune și care sunt regulile de circulație. Asa ca înainte sa apucați sa vorbiți .. învățați sa respectați. da cerem prea mult pt specimene de oameni care au fost învățați ca totu li se cuvine.
3
0
La trecerea de pietoni nici măcar pe telefon sa te uiți n-ai voie a pai sa fi pe bicicleta nu mai criticati soferu degeaba ca el Find pe bicicleta nici nu sa asigurat când a tramversat
0
5
Bagavaș p**a in gât de nenorociți bai oamenilor decedatul a fost pe bicicleta Dece toți comentati și despre ce martori vorbiți ca nici măcar nu sa uitat stânga dreapta bai ganditiva ca a fost pe bicicleta și-a făcut-o cu mâna lui
1
5
Înainte ca să comentați trebuia ca știrea sa fie data corect da ipocriți ca voi niciodata nu scrie cum trebuie în primul rand era pe lângă bicicleta nu pe bicicletă nu știu d c înainte de a vorbi nu va informați cum trebuie da părerea mea este ca v-ați informat bine dar din Numite motive ați spus că era pe bicicletă .. când toți martori de fata și inclusiv toți care îl cunosc de o viata stiu ca el pe trecere nu se suia pe bicicletă . Înainte sa vorbiți gândiți-vă de 1000 de ori .. ca viata unui om nu o poți cumpăra .rușine.
6
2
Vand sclavi sexuali, marca PNL
2
1
Fiind pe bicicleta pe trecere, moartea l-a luat pe drept! Imi pare rau, dar asta e Legea!
5
5
Prea putini au inteles ce a vrut sa spuna omul din primul comentariu. Asta este, eu unul i-am dat săgeată sus.
4
3
1-0 pentru sofer, asteptam remiza.
6
8
Băgat la pușcărie pe viata merita nenorocitul asta
8
18
Știe cineva de ce la un accident intre o mașină și o bicicleta se deplasează la fata locului o autospeciala de stingere cu apa și spuma?
17
3
Daca a vrut sa tranverseze calare pe bicicleta si nu a catadicsit macar sa se uite daca vine vreo masina , si-a facuto cu mana lui . Mare noroc a avut ca a murit intr-o duminica . Daca era la biserica , mai avea o sansa .
14
34

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016