REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Bihor: Primarul liberal al comunei Tinca va candida din partea PSD pentru un nou mandat

Bihor: Primarul liberal al comunei Tinca va candida din partea PSD pentru un nou mandat

Victor ROTARU 21 februarie 2024 | 00:00 346

Preşedintele interimar al PSD Bihor, dr. Aurel Mohan, a anunţat că primarul liberal al comunei Tinca, Teodor Coste, care are deja patru mandate în care a fost ales din partea PNL, va candida în următoarele alegeri locale pentru un nou mandat pe listele social-democraţilor.

Bihor: Primarul liberal al comunei Tinca va candida din partea PSD pentru un nou mandatTeodor Coste

Primarul Teodor Coste are în spate trei mandate de consilier local, până în 2008, apoi patru mandate de primar, "despre ale cărui rezultate în comuna Tinca au vorbit cel mai bine cetăţenii care au votat, în primul rând, omul şi după aceea partidul", a afirmat preşedintele PSD Bihor, într-o conferinţă de presă.

"Am convenit, în urma discuţiei avute cu dânsul şi cu organizaţia locală, ca la alegerile locale din acest an, în comuna Tinca, sunt onorat să-l prezint că va candida din partea PSD. Noi avem uşile deschise şi dorim ca în fiecare localitate din judeţ să aducem în faţa electoratului cei mai buni şi cei mai oneşti candidaţi care pot să facă cele mai bune lucruri pentru comunităţile lor, cu dăruire. Ca echipă, ne propunem să obţinem în primul rând încrederea, pentru că de la încredere porneşte totul", a afirmat Aurel Mohan.

Primarul Coste a avut, în urmă cu trei ani, un proces cu ANI, pentru o firmă fără activitate, ajungând până la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a câştigat procesul. În acea situaţie, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei locale PNL, dar după ce a câştigat procesul, au apărut o serie de disensiuni cu colegii liberali, culminând cu refuzul organizaţiei de a-l susţine pentru un nou mandat de primar.

"Îi las pe dumnealor să candideze pentru funcţia de primar din partea PNL şi eu să vin la PSD, după ce, în timp, am avut o foarte bună colaborare cu consilierii locali. Deoarece mai am în derulare 14 proiecte în comună, de peste 20 milioane de euro, vreau să le duc la bun sfârşit. Cred că proiectele pe care le am îmi dau curajul să continui pentru încă un mandat de primar al comunei Tinca. Să fiu cu sufletul liniştit", a afirmat primarul comunei Tinca.

Teodor Coste a menţionat că în toţi aceşti ani a căutat să lupte pentru dezvoltarea localităţii, în mandatele lui fiind implementate proiecte mari de infrastructură - de alimentare cu apă, canalizare, gaz, însă au fost construite şi trei grădiniţe noi şi terenuri de sport, au fost modernizate şcolile, clădirea primăriei şi sistemul de iluminat public, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620