REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Lun., 16 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6854
16.1° Constanța Luni, 16 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6854
 

Bilanțul deceselor în urma inundațiilor crește la șase, cu două persoane încă dispărute

Bilanțul deceselor în urma inundațiilor crește la șase, cu două persoane încă dispărute

Andreea VLAICU 16 septembrie 2024 | 10:09 682

O altă persoană și-a pierdut viața în urma inundațiilor din ultimele zile, bilanțul ajungând la șase victime. Corpul bărbatului, în vârstă de 50 de ani, a fost descoperit în localitatea Suhurlui, județul Galați. Două persoane sunt încă date dispărute.

Bilantul deceselor in urma inundatiilor creste la sase, cu doua persoane inca disparutesalvarea victimelor

Conform primelor informații, victima nu era localnică, iar corpul ar fi fost adus de ape până la marginea comunei. Identificarea bărbatului va fi realizată de către autorități, potrivit unor surse din Primărie.

Bilantul deceselor in urma inundatiilor creste la sase, cu doua persoane inca disparuteinundații

Anterior, ISU Galați a confirmat patru decese cauzate de inundațiile recente: un bărbat din Pechea, un altul din Drăgușeni, o femeie de 86 de ani din Costache Negri și o femeie de 75 de ani din Corod. La două zile după viitura din județul Galați, un al cincilea cadavru a fost descoperit la periferia localității Slobozia Conachi, fiind vorba despre un bărbat.

Bilantul deceselor in urma inundatiilor creste la sase, cu doua persoane inca disparuteinundații

Ministerul Sănătății a emis recomandări pentru locuitorii din zonele afectate, subliniind necesitatea fierberii apei înainte de consum sau utilizarea dezinfectanților pe bază de clor, acolo unde fierberea nu este posibilă. În zonele rurale unde apa este considerată nepotabilă, se recomandă consumul exclusiv de apă îmbuteliată sau asigurată de autorități.

Ciolacu și Ciucă, în vizită la oamenii distruși de inundațiile apocaliptice

Reamintim că premierul Marcel Ciolacu și liderul PNL Nicolae Ciucă au vizitat zonele grav afectate de inundații și taberele de sinistrați. Ciucă a subliniat că, deși situația este sub control, este nevoie de măsuri suplimentare pentru a sprijini persoanele afectate.

Bilantul deceselor in urma inundatiilor creste la sase, cu doua persoane inca disparuteNicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vizitat zonele afectate de inundații

Marcel Ciolacu a ajuns duminică, 15 septembrie a.c., la tabăra din Slobozia Conachi, județul Galați, unde a menționat că politicienii și guvernul au dat dovadă de solidaritate într-un moment dificil și că lucrurile încep să revină treptat la normal. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tin cu dintii de posturi fara sa faca nimik
1
0
Incompetenta si lenea ucide… Politicieni corupti pana in dinti
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166