REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Biletele CT BUS s-au scumpit, dar sunt și greu de găsit. Video

Biletele CT BUS s-au scumpit, dar sunt și greu de găsit. Video

Replica API 17 martie 2022 | 08:45 4795

Tarifele CT BUS au fost majorate începând cu 15 martie, costul unei călătorii ajungând de la 1,5 lei la 2,5 lei. Pe lângă această scumpire, locuitorii Constanței mai au un motiv de nemulțumire: de câteva zile, sistemul de achiziționare a biletului prin sms nu mai funcționează, aspect care-i deranjează pe călătorii care obișnuiau să-și achiziționeze în acest mod. Cu atât mai mult cu cât și chioșcurile cu bilete au început să dispară.

Dacă până acum constănțenii se plângeau de lipsa refugiilor din stațiile de autobuz, de 2 zile aceștia au alte motive de nemulțumire: scumpirea biletelor și nefuncționalitatea plății biletelor prin sms. ”Este foarte rău pentru cei care o folosesc (plata prin sms). Era mai bine așa mai ales că majoritatea chioșcurilor de bilete le-au cam desființat. Te vezi în imposibilitatea să te urci în traseu dacă n-ai bilet. Despre scumpirea biletelor, nu știu ce să zic, eu am abonament dar e rău pentru cei care nu au posibilități.” a declarat o constănțeancă pentru Replica de Constanța.

Alții sunt cu atât mai îngrijorați cu cât nici chioșcurile cu biletele nu se mai găsesc în stații.

Spre exemplu, dacă urci în autobuz de la Far, nu ai posibilitatea să-ți achiziționezi biletele. Nici pe bulevardul 1 Mai Vechi nu există chioșcuri de bilete, regăsindu-se unul singur la Poarta 6, zona Piața Roșie. Cu greu găsești chioșc și pe Ferdinand sau pe bulevardul Alexandru Lăpușnenu. Iar acestea au fost doar câteva exemple.

Eu chiar nu știam, dar e un lucru foarte greșit, pentru că majoritatea folosesc plata prin sms. Sunt foarte multe locuri de unde nu ai cum să cumperi bilet, așa că trebuie să dai sms. Am auzit că se vor scumpi biletele însă nu știam de când. Cu scumpirea biletelor nu o să fie problemă, însă cu achiziționarea biletelor da pentru că s-au desființat multe chioșcuri.” a spus alt locuitor al Constanței, pentru Replica de Constanța.

E doar o problemă temporară

Contactat pentru un punct de vedere, directorul CT BUS, Aristide Cătălin Dumitrache, a declarat:”E doar o problemă temporară care se va rezolva cât de curând. Nu este vina noastră, dar rugăm constănțenii să aibă răbdare, până se va rezolva.

Virgil STOIAN, M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai se suie turlea in ratc la cinci lei biletul
0
0
Automate ca in tarile civilizate!
1
0
Cumparati automate care sa taxeze in functie de cate statii mergi, se taxeaza la coborare. Civilizat .
1
0
Asa rabdare, sa ai dumneata.
2
0
Cica nu este vina lor. Dar a cui? A mea?
1
0
taxatoare la prima usa in fiecare autobuz. nu urci fara sa platesti. sa vedem ce fac smecherii
2
0
Se vorbea despre niste trasee noi in Constanta...sau doar vorbe?
1
0
Autobuzele alea vechi cand le schimbati...ca tot vreti bani in plus? Refugiile din statii unde dracu sunt primaru p.lii? Vreti bani fara sa investiti
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768