REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Billie Eilish, Beyoncé, 2 Pac, în playlist-ul tradiţional de vară recomandat de fostul preşedinte Barack Obama

Billie Eilish, Beyoncé, 2 Pac, în playlist-ul tradiţional de vară recomandat de fostul preşedinte Barack Obama

A.F. 14 august 2024 | 00:00 141

Barack Obama a anunţat playlist-ul său ideal de vară. Fostul preşedinte al Statelor Unite a împărtăşit o listă cu ultimele sale preferinţe muzicale cu cei 131 de milioane de abonaţi X ai săi, scrie news.ro.

Billie Eilish, Beyonce, 2 Pac, in playlist-ul traditional de vara recomandat de fostul presedinte Barack ObamaBillie Eilish

"Cum vara se apropie de sfârşit, am vrut să împărtăşesc câteva melodii pe care le-am ascultat recent - şi nu ar fi lista mea de redare dacă nu ar include un mix eclectic. Sper să găsiţi ceva nou de ascultat", a scris el pe X.

Deloc surprinzător, lista sa cuprinde hituri actuale, precum "A Bar Song (Tipsy)" de Shaboozey, "365" de Charli XCX, "Chihiro" de Billie Eilish sau "Million Dollar Baby" de Tommy Richman

Aceasta include, de asemenea, piese clasice precum "I Can't Get No Satisfaction" a celor de la The Rolling Stones, "How Do You Want It" de 2Pac , K-Ci şi Jojo, "Silvio" de Bob Dylan şi "Where Did Our Love Go" de The Supremes.

Cititor pasionat, Barack Obama a împărtăşit, de asemenea, câteva titluri de cărţi de luat în vacanţă în această vară. Fostul preşedinte american recomandă "Of boys and men: Why the modern male is struggling, why it matters and what to do about it" de Richard Reeves sau "Beautiful Days" de Zach Williams.

Retras din viaţa politică, Barack Obama se dedică acum divertismentului. Împreună cu soţia sa Michelle, el produce documentare şi filme pentru Netflix. De asemenea, a scris o carte împreună cu Bruce Springsteen, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ochi de peste mort. Asta trece drept femeie frumoasa? Zici ca e adormita non-stop.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365