REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Bișnițarii de ţigări, depistaţi de jandarmi

Bișnițarii de ţigări, depistaţi de jandarmi

Replica API 23 decembrie 2019 | 02:07 485

Două persoane care comercializau țigări cu nerespectarea cadrului legal au fost depistate de către jandarmii constănţeni în cursul zilei de ieri, în municipiul Medgidia.

Sâmbătă, 21 decembrie, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a depistat două persoane din Medgidia, care intenţionau să vândă trecătorilor 50 pachete de ţigări inscripţionate cu numele mai multor mărci, fără timbre accizabile, în zona piețelor din localitate.

Jandarmii au întocmit procesele-verbale de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă, lucrătorilor Poliţiei Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cati ani i-ati depistat ?
0
0
Mangalia,str Ion Creanga,Bl C5,apt 3,se vid tigari la usa,de 30 de ani! Cita spoaga iau politistii? Tiganii deranjeaza si terorizeaza 3 blocuri.Nimeni nu munceste s-au inmultit ca iepurii. Multumim politisti. Coruptia ucide. Nimeni Nu va intreaba nimic de activitate,DNA,ceva?
0
0
bai, voua nu va este rusine sa jigniti politia locala? se duc si ei unde nu se mai poate ciuguli nimic, dar in piata grivitei, la gara sunt pe mana cu politisti ai mari de nu se baga, sefii de la politie ciugulesc de la tarficanti.
2
0
In tomis i-a rupt locala.tigari la pachet nu se mai vind de luni bune. Daca vrei la carton te invita acasa. Stau tiganii in zona pietei si dau numarul de telefon ca tigari nu se mai vand acolo. Bravo politia locala !
2
0
Da ciorile care stau Piata Grivitei de la Gara de peste tot carw striga tigari tigari tigari..nu ii mai prind jandarmii. Chiar ca a fost captura de zule mari. El Chapo este minciuna. Asta da captura. Felicitari jandarmeriei care nu doarme decat in cazuri speciale
6
1
nu sunt bisnitari,,,,sunt agenti economici .Patroni.
5
0
Baaaa, ce titlu. Ireal. De parca astia vand tigari si nu stie nimeni.propabil nu au mai decartat spaga de rigoare
7
1
Ce caz grav, complex si spectaculos!!!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510