REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
24.3° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Bistriţa-Năsăud: Primarul ales al municipiului reşedinţă şi viitorul CL şi-au primit certificatele doveditoare de la BEM

Bistriţa-Năsăud: Primarul ales al municipiului reşedinţă şi viitorul CL şi-au primit certificatele doveditoare de la BEM

Victor ROTARU 20 iunie 2024 | 00:00 131

Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală Bistriţa, Reghina Berari, a înmânat certificatele doveditoare ale alegerii pentru primarul ales al municipiului, Gabriel Lazany (PSD), şi pentru membrii viitorului Consiliului Local, care va fi format din nouă reprezentanţi ai PSD, nouă ai PNL, doi ai AUR şi unul de la UDMR.

Bistrita-Nasaud: Primarul ales al municipiului resedinta si viitorul CL si-au primit certificatele doveditoare de la BEM

De la evenimentul organizat în sala de şedinţe a Primăriei Bistriţa au lipsit primarul în funcţie, Ioan Turc (PNL), şi viceprimarul Sorin Hangan, care este şi preşedinte al organizaţiei municipale PNL Bistriţa.

În municipiu, edilul Ioan Turc, aflat la primul mandat, a pierdut alegerile locale în faţa contracandidatului de la PSD, la o diferenţă de opt voturi.

Viitorii consilieri locali din partea PSD şi AUR au fost susţinuţi din sală de echipele celor două partide, printre care s-au aflat deputatul Daniel Suciu, lider al organizaţiei municipale a PSD, şi coordonatorul judeţean al AUR, Dragoş Hârjoabă, şi fiecare dintre ei a primit aplauze intense la ridicarea certificatului doveditor.

Primarul ales, Gabriel Lazany, le-a mulţumit cetăţenilor pentru voturile acordate, dar şi echipei de campanie.

"În primul rând, aş vrea să mulţumesc bistriţenilor, pentru că mi-au arătat încrederea şi am ajuns cel mai votat primar al municipiului Bistriţa. Nu a fost uşor, să ştiţi, a fost o muncă enormă şi vreau să mulţumesc echipei, care a fost în permanenţă alături de mine. (...) Rezultatul s-a văzut, pentru că nu este uşor să vii ca challenger în faţa unui primar în funcţie, după un prim mandat, cu un buget imens pe mână. Dar bistriţenii ştiu foarte bine ce au votat", a spus Lazany.

Aproximativ jumătate din viitorul Consiliul Local Bistriţa este formată din aleşi aflaţi la primul mandat, printre care se numără antreprenori, medici, un asistent medical, un avocat şi un director de resurse umane la o companie de top

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016