REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
10.4° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Black Sea Excellence Awards Gala, evenimentul modei și luxului, la Mamaia

Black Sea Excellence Awards Gala, evenimentul modei și luxului, la Mamaia

Andreea VLAICU 11 iulie 2024 | 00:00 1479

La aniversarea a 27 de ani de Fashion Tv, Michel Adam, președintele și fondatorul postului tv, premiat ca fiind „Cel mai bun lider inspirațional” de către revista Forbes, va susține evenimentul Fashion Tv Excellence Awards Gala în Mamaia. Evenimentul va avea loc vineri, 12 iulie a.c., la Loft Mamaia, începând cu ora 20:00.

Black Sea Excellence Awards Gala, evenimentul modei si luxului, la Mamaia

Turismul, moda, precum si proiecte si inițiative de succes din țările de la Marea Neagă vor fi premiate în cadrul Black Sea Excellence Awards Gala care va reuni în Mamaia o suită de personalități distinse și oameni de afaceri internaționali. Evenimentul unde sunt așteptate personalități importante din lumea modei, dar și celebrități din turism și antreprenori de seamă se va desfășura în Clubul Loft din Mamaia.

Pentru Black Sea Excellence Awards Gala, fiind vorba despre un eveniment de o anvergură impresionantă, au fost cheltuite și investite sume colosale de bani. Astfel, evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru branduri și furnizorii de servicii să primească expunere în toată lumea și să se conecteze cu o audiență exclusivă și premium. 

Black Sea Excellence Awards Gala, evenimentul modei si luxului, la MamaiaMichel Adam

Decernarea de premii va avea loc pe 12 iulie 2024, la Clubul Loft din Mamaia, în cadrul unui eveniment de mare ţinută, care marchează, totodată, şi 27 de ani de când Fashion TV este promotorul celor mai strălucitoare nume din lumea modei şi de când participă activ la cele mai importante gale mondene de pe mapamond, precum Premiile Oscar, Festivalul de Film de la Cannes, Grand Prix Monte Carlo sau Paris Fashion Week. 

Black Sea Excellence Awards Gala, evenimentul modei si luxului, la Mamaia

Imaginile de la decernarea premiilor va fi difuzată la nivel mondial, în 196 de țări. La Black Sea Excellence Awards Gala, Fashion Tv va prezenta poveștile a 4 mari branduri: Dolce&Gabbana, Victoria’s Secret, Mouawad și Roberto Cavalli.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515