REPLICA ONLINE CONSTANTA

32° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
32° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Bloc între case, pe strada Răscoala 1907. Video

Bloc între case, pe strada Răscoala 1907. Video

Valentina CAMARA 8 ianuarie 2023 | 00:00 4407

Două persoane fizice din Constanța, soții Văleanu, își ridică un bloc între case, pe strada Răscoala 1907. Iar terasa... este cât tot blocul la un loc. Construcția mai are puțin și se termină... până la vară, atunci când e termenul final de execuție a lucrărilor.

Și strada Răscoalei din 1907 a ajuns să fie ținta investitorilor imobiliari. Așa se face că în prezent se ridică un bloc cu 2 etaje, plus terasă. Investitorii sunt două persoane fizice Văleanu Valerica și Văleanu Gabriel Florentin care au termen de finalizare a construcției până în iulie a.c.


Interesant este cum au reușit cei doi soți să construiască ditamai blocul pe o stradă unde sunt mai multe case. În 2021 soții Văleanu au propus Primăriei Constanța un Plan Urbanistic Zonal pentru a li se permite construirea blocului până la margine proprietății fără vreo anumită retragere, ceea ce s-a și întâmplat.

Planul Urbanistic General permitea centruirea imobilului doar pe o suprafață de 45% din teren, astfel că Primăria Constanța a permis în 2019 în cadrul unei ședințe de consiliu local extinderea până la 54%. În această ședință au fost majorați indicatorii urbanistici cu 20%.  

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci este posibil orice domnule primar, domnule arhitect-șef , Dna Constantin? Sa nu ne aburiți ca au avut aprobare dată in mandatul lui Fagadau ! Pai ,Dna Constantin,domnule arhitect-șef ,domnule Chitac, acestor cetățeni le-ați aprobat exact cât și cum au dorit! Dna CTIN , ar fi fost normal( in viziunea dumneavoastră) sa le solicitați PUZ pt întreg orașul Constanta???!!! Ce Spune-ți domnule arhitect-șef? Dacă tot ce scrie Dna CTIN este vizat de dumneavoastră!!!!! Nu știu cât de corecți ați fost! Dar voi caută sa aflu firma /arhitectul care a elaborat proiectul, pentru a înțelege ….. ceea ce este de înțeles.Poate s-a mers pe linia PCR!!!!! P- pile C- cunoștințe R - relații Unele persoane care au fost suspendate, nu dam nume, au lucrat la un investitor. Oare nu este de verificat ce chichițe se vor găsi acolo? Ajutam sa ajungă fiecare, unde-i este locul! P.S. Primăria Constanta nu este un SRL al dumneavoastră ( primar, arhitect-șef,…….etc) . Santeti acolo vremelnic, sa coordonați CORECT. Abia aștept sa va văd plecati, pt ca am spus la alegeri : mai slabi și mai aroganti dacat predecesorii, nu vor mai exista!!!!!!!! M-am înșelat!
3
0
La fel si Felix Stroe a făcut un bloc de 12 etaje intre case pe Oborului. Ăla cum a luat PUZ-ul și autorizația?
8
0
Cine i-a dat autorizatie ăstuia, sa construiasca bloc intre case???? f*t-i în inimă de nemernici. Pe urmă se infunda canalizarile, se pun masinile pe trotuar( câte două trei de familie) și tot așa da javrele iau șpagă și dau autorizații
16
1
de parcare nu a fost vorba in planul zonal! altfel nu avem parcari!
9
0
Sa vedeti jaful facut de Haplea, haimanaua aia de la Navodari, cu blocuri de 6-8 etaje intre case. Ce e mai rau, nu e arestat inca !
11
0
Am crezut ca actualul asa zis primar o sa oprească cacaturile astea dar ne am înșelat,deci totul se întâmplă cu acordul legilor de cacat pe care le avem și pe care unii le fentează ca este jmecheri.
24
0
Intr-o tara in care justitia si-ar fi facut treaba , bugetarii de lux care au permis asa ceva ar fi fost la inchisoare si s-ar fi dispus demolarea imobilului care incalca prevederile legale. Drama este insa ca de cele mai multe ori functionarii primariei ii invata pe dezvoltatori cum sa fenteze legea iar judecatorii cu pensii speciale inchid ochii la toate ilegalitatiile.
35
0
Familie de mogâldani, au reușit să distrugă aerul boem al străzii. Astfel de căcați n-au ce căuta în oraș. Cei care au dat autorizația meritați m**e la nesfârșit.
34
1
m****i șpăgari nenorociți… ma cac in blocul lor
26
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436