REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Blocul care se construiește pe bdul. 1 Mai, pericol pentru trecători? Video

Blocul care se construiește pe bdul. 1 Mai, pericol pentru trecători? Video

Replica API 8 iunie 2022 | 00:02 3747

Încă de la obținerea autorizației de construcție, blocul de 8 etaje de pe bulevardul 1 Mai nr.44, a fost un proiect controversat. Dacă inițial se spunea că din cauza lucrărilor va dispărea liniștea și odihna micuților care învață la Grădinița 42, aflată în imediat apropiere, de data aceasta cei care locuiesc în zonă reclamă faptul că nu se respectă siguranța trecătorilor, blocul în construcție nefiind asigurat cu plasă de protecție.

Lucrările la imobilul cu 8 etaje, de pe bulevardul 1 Mai, de lângă Grădinița cu Program Prelungit 42, sunt destul de avansate și în toi, iar mastodontul atrage atenția oricărui trecător. Trecători care trebuie să fie cu ochii în patru, pentru a nu se trezi cu o cărămidă pe cap. Câțiva dintre ei ne-au sesizat acest aspect, așa că ne-am deplasat și noi la fața locului.

Afaceristul Pașată: Se lucrează la interior

Reporterii Replica au vorbit cu paznicul șantierului care a explicat faptul că deocamdată lucrările se fac doar la interior astfel că nimeni nu poate fi rănit sau vătămat în vreun fel de ceva ce ar putea cădea, însă când vor începe lucrările la exterior, vor exista schele dar și plase care să protejeze trecătorii.

Nu poate fi vorba ca cineva să fie rănit pentru că nu se lucrează decât la interior. În momentul în care vom începe să lucrăm și la exterior vor fi luate toate măsurile de protecție astfel încât nimeni să nu pățească nimic„ a declarat Pașata Cociu pentru Replica.

Nici proprietarul imobilului, Cociu Pașată, patronul de la Dkonis Imobiliar, nu vede o problemă lipsa plasei de protecție. ”Deocamdată se lucrează doar la interior, astfel că nu poate cădea nimic. În momentul în care vom începe lucrările la exterior, o să avem schele și plasă„ a declarat Pasata Cociu, reprezentantul firmei Dakonis Imobiliar, care se ocupă de construcția blocului.

Terenul este al unui consilier județean USR

Terenul pe care se înalță blocul este proprietatea lui Ilyus-Edward şi Lucia Adina Nedelcu. Dacă nu știați, Ilyus Edward Nedelcu este consilier județean USR. Beneficiarul este firma Dakonis Imobiliar, data finalizării construcției fiind 24 mai 2024.

Mai mult ca sigur, părțile au încheiat un contract de asociere, urmând ca, după finalizarea lucrărilor, politicianului să-i revină câteva apartamente.

SC Dakonis Imobiliar SRL s-a înfiinţat în anul 2011 şi îi are ca asociaţi pe Adam Paşata şi Cociu Paşata, cel din urmă fiind şi administratorul. În anul 2021 firma a avut o cifră de afaceri de 4 841 581, un profit de 93 411 lei și datorii de 10 611 547 lei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnul Pasata construieste cu simt de raspundere, la fel ca toti machedonii imobiliari si mobiliari. Va dorim sanatate si multa forta de munca. Sictir!
1
0
pisata asta e un escroc de teapa lui camburi, face numai blocuri pe spatiul verde cu zero locuri de parcare. Despre pretinsa calitate, sa va fereasca Dumnezeu de betonul cipanez. Branzarii or sa sara c-au pus in el momite de berbec, aditiv mapei, cacareze de capra. Sa nu-i credeti, pun doar multa apa. La primul cutremur in Mamaia va fi prapad.
0
0
cea mai serioasa de turnat cositor, deslegat cununi daca e una cununii daca e doua,da de sperietura, de cazut la pat cu studente tinere si naive , cea mai serioasa si cea mai frumosa, eu de acolo am cumparat vandut etc loati e eften si buun, e bine vere sau mai zic ?
0
0
Niste mincinosi ...ei deja lucreazsa de 1 an si nu au avut nicodata plasa de protectie blocul fiind la cativa milimetri de bulevard..chiar seful de santier sfideaza cand intrebi ceva ,iti spun hai dispari dv va zis asa ca sunteti jurnalisti
0
0
asta da marketing , sa iti faci reclama in comentarii
0
0
clanu pasata si-au pus rudele sa faca reclama si mai semneaza ca anonimi .Se cunoaste ca sunteti din neam si ati construit blocuri din brinza .Sa ramaneti cu ele pe cap sa nu cumpere nimeni cocinile voastre de "lucs" makedonesc
1
0
blocuri makedonesti he he
1
0
hahahha, nu se mai cumpara nimic. ati ajuns sa faceti reclama in comentarii. hhahahh
0
0
Buna ziua. Am cumparat un apartament de la domnul Pasata pe bd. Alexandru Lapusneanu si locuiesc in acest bloc din 2015. Blocul este facut cu simt de raspundere si nu am avut nici cea mai mica problema. Toti locatari sunt foarte multumiti de apartamentele cumparate de la domnul Pasata. Cu toata increderea recomand sa cumparati apartamente de la domnul pentru ca sunt facute foarte bine, fata de ce se construieste in oras si la ce probleme am auzit de la colegi care au cumparat de la dezvoltatori fara experienta.
0
0
Unul dintre cel mai serios dezvoltator imobiliar din Constanta , a construit blocuri numai in zone bune ale orasului : Faleza Nord , Alexandru Lapusneanu , Statiunea Mamaia . Blocurile sunt de o calitate superioara fata de tot ce se construieste in oras si sunt facute cu simt de raspundere. Este un dezvoltator care poti sa te intelegi cu el din toate punctele de vedere si toate problemele se rezolva. Eu sunt un proprietar care a cumparat de la domnul Pasata un apartament in statiunea mamaia si nu am avut nici o problema si locuiesc aici de 3 ani d zile.
0
1
Bloc facut din branza casu urda de o familie de nevertebrate cu 4 clase calici urecheati cu nume de cai care se impreuneaza cu verisoarele lor sa tina branza in familie
0
0
Si blocul makedonesc aflat in constructie in zona Brotacei, pe strada Cismelei prezinta risc de siguranta pentru trecatori. Rog autoritatile competente sa verifice si sa ia masuri.
0
0
Sunt curios cum se intocmeste pv de aspect al betonului dupa decofrare, avand in vedere ca s.a turnat direct pe polistiren. De la branza la blocuri e cale lunga
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768