REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
29.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Blocul cu 6 etaje al lui Chimișliu, din zona Spitalului Militar, în atenția Agenției de Mediu

Blocul cu 6 etaje al lui Chimișliu, din zona Spitalului Militar, în atenția Agenției de Mediu

Replica API 25 aprilie 2021 | 11:22 4323

Celebrul afacerist de la malul mării, Constantin Chimișliu, vrea cu orice preț să ridice un imobil în zona Spitalului Militar, chiar dacă locuitorii se opun construcției. Faleza din Constanța, din dreptul străzilor Prelungirea Bucovinei, Eroilor și Mihai Eminescu, zonă cu ieșire direct spre plajă revine în atenția lui Chimișliu, după ce locuitorii zonei nu au fost de acord cu proiectul investitorului, printre aceștia numărându-se chiar și fostul prefect George Niculescu. Mai nou, investitorul a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (APM) documentația privind proiectul ,,Construire imobil 2S+P+5E+6 retras, cu funcțiunea de birouri și locuințe”.

Constantin Chimișliu a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța documentația privind proiectul ,,Construire imobil 2S+P+5E+6 retras, cu funcțiunea de birouri și locuințe, împrejmuire teren și amenajări peisagere”, propus a fi amplasat pe strada Prelungirea Bucovinei, numărul 1G, în municipiul Constanța. Doar că, pentru realizarea investiției este nevoie și de consultarea cetățenilor. În acest sens, APM Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul propus de afacerist.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, numărul 23, județul Constanta şi la sediul titularului Chimișliu Constantin, cu domiciliul în județul Constanța, municipiul Constanța, strada Laic Vodă, numărul 14. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Citește și:

Un NOU BLOC în buza mării: constănțenii se OPUN; prefectul George Niculescu, printre ei!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i ia fata lu labagiul de costea
1
0
La Lupoaica? Intrebati pe Tita de la Cultura. Ea a dat aviz.
5
0
...o chinezarie de oras. Blocul de la lupoaica..care se ridica pe situri arheologice..nu zice nimeni nimic...au bagat la beton de nici cei mari arheologi nu va mai ajunge vreodata la istorie. Pacat..ca banii au pus stapanire pe noi
25
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016