REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Blocul lui Bela Tănase, din zona Abator, a ajuns plin de gunoaie. Video

Blocul lui Bela Tănase, din zona Abator, a ajuns plin de gunoaie. Video

Ana Maria LIPAN 24 iulie 2023 | 00:00 2366

Blocul lui Bela Tănase, din zona Abator, a fost pus în “păstrare”, după ce vecinii au reușit să oprească proiectul. Deși lucrările au fost sistate și schelele de pe trotuar au fost îndepărtate, gunoiul din jurul șantierului a rămas pe loc, după ce s-a constatat că autorizația de construcție a blocului lui Cambela a fost obținută cu multe semne de întrebare. Reamintim faptul că locuitorii și oamenii din zonă s-au plâns de faptul că această clădire le-a răpit liniștea, dar și accesul mașinilor de intervenție care trebuie să îi ajute pe oameni, și din acest motiv, au mers cu Cambela în instanță, unde au obținut suspendarea lucrărilor.

Blocul lui Bela Tanase, din zona Abator, a ajuns plin de gunoaie. Video

La blocul lui Bela Tănase din zona Abator, construcția a înghețat, dat fiind faptul că lucrările au fost suspendate de către Curtea de Apel, după ce locuitorii de pe Al. Lăpușneanu și de la Abator au dat în judecată Cambela Prod, aducând mai multe argumente conform cărora construcția este ilegală. 

Blocul lui Bela Tanase, din zona Abator, a ajuns plin de gunoaie. Video

Locatarii blocurilor învecinate au reclamat de-a lungul timpului zgomotul infernal provocat de construcția clădirii. Unul dintre cele mai importante aspecte aduse în atenția autorităților a fost faptul că Ambulanța și Pompierii au trebuit să găsească o altă cale de acces, din cauza faptului că blocul a blocat accesul mașinilor de intervenție. Mai mult decât atât balcoanele clădirii se află deasupra trotuarului, iar schelele erau așezate fix pe trotuar.

Blocul lui Bela Tanase, din zona Abator, a ajuns plin de gunoaie. Video

Lucrările au fost sistate, iar după dispozițiile magistraților, schelele au fot îndepărtate. Proiectul pare însă pus la “păstrare”, gunoaiele continuând să troneze lângă clădire. Țevile zac pe lângă clădire, iar plasa care acoperă gardul flutură în vânt, după ce a fost sfâșiat de intemperii. 

Cambela Prod, în război cu vecinii

Cambela a mai ajuns în atenția opiniei publice, în special cu blocul din zona Abator! Construcția imobilului de 10 etaje al lui Bela Tănase a început în urmă cu mai bine de 5 ani. Lucrările care au ras la propriu spațiul verde, au fost sistate de către instanță, după ce locuitorii din zonă au deschis proces.

Blocul lui Bela Tanase, din zona Abator, a ajuns plin de gunoaie. Video

Iar blocul în construcție pare abandonat. Nu numai cu locuitorii de la Abator e în scandal Bela Tănase, ci și cu cei de pe Al. Lăpușneanu. Și aici oamenii au mers în instanță și au câștigat o bătălie.

Blocul lui Bela Tanase, din zona Abator, a ajuns plin de gunoaie. Video

Curtea de Apel a suspendat, definitiv, autorizația de construire eliberată în 2017 pentru cele două imobile din fața blocului S6 pe care Tănase vrea să le ridice. Până la finalizarea dosarului privind anularea actului, investitorul nu va avea voie să miște nimic.

Cifra de afaceri de peste 1 miliard de lei

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro. Cambela Prod este unul dintre marii investitori care se ocupă cu imobiliare în Constanţa.

Blocul lui Bela Tanase, din zona Abator, a ajuns plin de gunoaie. Video

În portofoliul firmei sunt blocuri în Mamaia, pe strada Caşin, în Faleză Nord, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu, și nu numai. În anul fiscal 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.117.195.836 de lei, profit în valoare de 29.949.344 de lei și datorii ce se ridică la suma de 342.185.048 de lei. 

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Când ești p...t, nu claxona.daca o firma apare în contabilitate cu datorii ,asta nu înseamnă că sunt către statul roman Sunt datorii către furnizori ,către acționari etc .dar când ești analfabet funcțional....
1
0
La pușcărie cu makedoni
5
2
datorii ce se ridică la suma de 342.185.048 de lei. . Mie mi-a venit somatie pentru 83 de le he he
9
1
Dar blocul lui Stroe, de pe Oborului, construit fara locuri de parcare conform cu numarul apartamentelor, nu-l vede justiția?
8
0
Nu prea inteleg cum ANAF , prin inspectorii sai , nu reuseste sa recupereze datoria 342.185.048 de lei , acestor mari INVESTITORI CONSTANTENI , atat de potenti financiar ... Nu e nici un dubiu ; NU SE DORESTE , dar de cetatenii obisnuiti, se fac executari silite pentru cateva sute de lei . RUSINE ANAF CONSTANTA ! DEMISIA pentru cei , ce nu isi fac sarcinile de serviciu : RECUPEREREA DATORILOR DE LA AGENTII ECONOMICI ! Cel mai CORUPT ANAF = ANAF CONSTNTA !
12
1
TREBUIE DARAMATA ACESTA CONSTRUCȚIE, ADUCEREA TERENULUI LA FORMA INIȚIALA PE CHELTUIALA CONSTRUCTORILOR ȘI CERIFICATE LA SANGE TOATE AVIZELE SI AUTORIZAȚIILE DE CONSTRUCȚIE....
16
0
Spurkata rass makydoneaska KAKATU SA II BATA PYSATU SA II ROADA OARBA DUPA EI
12
3
mai avea putin si facea balconu peste ala de vis-a-vis .... makidonetzi spurcati ... oarba dupa ei
12
1
Și acum...rămâne așa, pe post de monument?
14
0
Un stâlp de transport curent și iluminat public (al Primăriei Constanța), a fost ras că incomoda balcoanele de la stradă și cablurile sunt prin balcoane. Acapararea spațiului public, este o caracteristică a celor ce obțin autorizații false. Demolarea construcției ilegale ar fi un început de normalitate.
20
0
Xmen. 1 miliard nu un milion!
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016