REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Blogerul comediant Mircea Bravo și-a ”influențat” mașina să intre în stâlp

Blogerul comediant Mircea Bravo și-a ”influențat” mașina să intre în stâlp

Virgil STOIAN 4 decembrie 2023 | 12:49 4106

Celebrul influencer și comediant Mircea Bravo a fost implicat într-o coliziune cu un stâlp, luni dimineață, la Roșia, județul Bihor. Incidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a pasagerului mașinii, soția însărcinată a lui Mircea Bravo, care a ajuns la spital

Blogerul comediant Mircea Bravo si-a ”influentat” masina sa intre in stalpImagini de la accident și Mircea Bravo

Potrivit Poliției Bihor, Alina Fărcuța, un apel de urgență la 112 a semnalat incidentul la ora 9:23, ceea ce a determinat trimiterea la fața locului a unui echipaj de la Biroul Rutier Beiuș.

Blogerul comediant Mircea Bravo si-a ”influentat” masina sa intre in stalpImagini de la accident

IPJ Bihor: "În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice".

Blogerul comediant Mircea Bravo si-a ”influentat” masina sa intre in stalpMircea Bravo

În urma coliziunii, o pasageră a suferit răni aparent ușoare și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

"Circumstanțele concrete care au dus la producerea accidentului sunt în curs de investigare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, precizând că traficul local nu a fost afectat.

Potrivit unor surse judiciare, șoferul implicat în incident este cunoscutul influencer și comediant, Mircea Popa, cunoscut profesional sub numele de Mircea Bravo.

Testele ulterioare, atât pentru alcool cât și pentru droguri, au dat rezultate negative pentru Mircea Bravo. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se bănuiește că Bravo ar fi ațipit în timp ce se afla la volan, conform stiripesurse.ro.

Reacția lui Mircea Bravo

În urma incidentului, vloggerul a făcut o postare pe Instagram în care dă asigurări fanilor că este bine. "Astăzi am avut un accident de mașină, am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drug testul au ieșit negative. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a transmis Mircea Bravo.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se mai intampla... Daca este obosit de atata munca (filmari, spectacole, etc.) nu inteleg de ce nu isi angajeaza un sofer!? De asta multi artisti , de la noi, au murit sau chiar s-au accidentat grav in deplasarile lor, cu masina personala , condusa de ei! Mai trebuie sa mai lasi de la tine...nu sa fi hraparet , sa mai dai si altuia o coaja de paine!
1
0
Hai măi că e un tip modest, nu plin de sine ca alți scălămbăitori pe sticlă.
3
1
Comediant se crede el.
7
4
Dai in judecata pe cei ccare au montat stalpul acolo mai Mircea bravo,ce ei nu stiau ca pe acolo trece o vedeta,la cate tampenii se vad pe tic-tok nu ar fi o surpriza pentru nimeni.
13
4
Cine mai este și progenitura asta?
13
7
BRAVO MIRCEA, MIRCEA BRAVO, HALAL
9
7

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513