REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
21.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Blonda lui Bendeac, ”taxată” că făcea live la volan, la mare! Video

Blonda lui Bendeac, ”taxată” că făcea live la volan, la mare! Video

Replica API 12 august 2022 | 00:00 4460

Lolrelai, pe numele real Ștefania Costache, este cunoscută și ca ”Blonda lui Bendeac”, după ce a apărut la o emisiune de umor și a avut mai multe schimburi de replici cu actorul. În momentul de față este o cunoscută influenceriță. Acum, Lolrelai s-au mutat la mare pentru o perioadă de circa o lună și jumătate, iar în noaptea de miercuri spre joi, 10 spre 11 august, făcea live pe Tik Tok, la volan, pentru a... ”onora” o provocare. Însă, cei de la Tik Tok au taxat-o. Doar că femeia nu s-a lăsat și și-a dus provocarea la sfârșit: goală în mare.

Așa cum e precizat mai sus, Lolrelai stă pe perioada verii la mare, fiind cazată cu o prietenă în zona Summerland, după cum a spus chiar ea. Participă la emisiuni televizate, se distrează, printre alte fiind prezentă și pe Tik Tok. Astfel, în noaptea de miercuri spre joi, 10 spre 11 august, Lolrelai a avut meciuri pe paltforma mai sus menționată cu Feraru Tunetozaurul (un alt cunoscut tik toker) și, cum a pierdut, a trebuit să facă o provocare, și anume să intre în mare, noaptea, goală. Numai că blondina a plecat spre plajă, cu mașina, continuând live-ul în timp ce era la volan. Cei de la Tik Tok i-au dat avertisment cu privire la acțiunea ei de a conduce în timp ce e preocupată de telefon, însă, cum ea a ignorat mesajul, live-ul i-a fost oprit. Nu a mai putut reintra pentru vreo circa 10 minute, însă asta nu a oprit-o.

Lolrelai a ajuns pe plajă, s-a împrietenit cu mai mulți tineri ce se aflau la o terasă și i-a rugat să o ajute să-și ducă provocarea la bun sfârșit. Astfel, unul dintre tineri a luat telefonul pentru a continua live-ul, iar ea a intrat în apă, acolo unde și-a dat costumul de baie jos. Pe imagini nu s-a văzut mai nimic, spre tristețea publicului de pe live, însă tânărul cu telefonul a precizat că el a fost mai norocos.

Precizăm că Ștefania Costache (Lolrelai) este implicată într-un imens scandal sexual, în calitate de victimă. Ea susține că a fost drogată de medicul ei stomatolog și abuzată sexual. După ce a relatat totul într-o emisiune televizată, alte 7 femei au susținut că au trecut prin așa ceva cu același medic stomatolog.

Video:

Totodată, Ștefania Costache se implică și în multe campanii umanitare, ajutând familii nevoiașe.

Video:

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine facea live cand po.po bendeac, ii su.gea degetele de la picioare !!!
0
0
Ce nu fac pana ramele pentru un like. Dar ai pentru bani. P***t e ala care face live sau cel care doneaza bani pentru astfel de pana rame? Mai e unu care se urca la volan, si cel care doneaza o suma de bani, hotareste ruta, pana cand altul pluseaza si reconfigureaza traseul. Si asa pana face istetul o suma frumusica. Trai t***. Niste paraziti, hraniti de voi.
1
0
Cit mai aveti de gind sa mai promovati astfel de nulitati care nu intereseaza pe nimeni?
2
0
Iar ne prezentati p******e si giboni ?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513