REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.6° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
22.6° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

BLUE BIKE a primit UNDĂ VERDE pentru BLOCUL din apropierea IPJ Constanța!

BLUE BIKE a primit UNDĂ VERDE pentru BLOCUL din apropierea IPJ Constanța!

Replica API 10 septembrie 2021 | 22:53 3262

Societatea Blue Bike Development SRL, transformată în Blue Bike Apartments, în frunte cu afaceriștii Stere Iorgoveanu, Petre Ștefan Cătălin și Caraivan Octavian, au primit undă verde de la Primăria Constanța să construiască în apropierea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. Demersurile începute acum câțiva ani se pare că s-au finalizat, iar lucrările la imobilul de două etaje vor începe.

Societatea Blue Bike Apartments Srl a primit undă verde pentru ridicarea unui imobil în apropierea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. Demersurile demarate încă din anii anteriori se pare că au ajuns, acum, la final. Mai exact, Stere Iorgoveanu a obținut o autorizație de construire pentru un imobil S+P+2E-locuințe colective cu birou administrativ la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul va fi edificat pe strada Nicolae Iorga, nr. 5-7.

Firma a fost schimbată

De toate demersurile de până acum s-a ocupat societatea Blue Bike Development SRL, prin Stere Iorgoveanu, Octavian Caraivan, Marcela Chiru şi Viorica Petre. Aceștia au fost în scandal cu locuitorii zonei unde vor ridica acum imobilul. Acum, firma a fost schimbată în Blue Bike Apartments Srl, administrată de Caraivan Octavian, Petre Ștefan Cătălin şi Iorgoveanu Stere.

Constănțenii au vrut să blocheze construcția

Plan Urbanistic Zonal delimitat de străzile Nicolae Iorga, Bucovinei și Bogdan Vodă s-a aflat în atenția locuitorilor din zonă. Aceștia și-au angajat avocați, pentru că, după cum spuneau ei, PUZ-ul nu respectă Regulamentul local.

Puteți citi mai multe detalii aici: Bloc între case, pe strada Nicolae Iorga! Constănțenii vor să BLOCHEZE proiectul!

Date tehnice despre terenul unde se va ridica imobilul

Imobilul se învecinează: la nord - cu strada Nicolae Iorga; la est - cu imobilul nr. 5 de pe strada Nicolae Iorga, nr. cad. 205472; la sud - cu imobilul nr 4-6 de pe strada Bogdan Vodă, nr. cad. 226521 şi cu imobilul nr. 8 de pe strada Bogdan Vodă; la vest - cu imobilul de la nr. 9 de pe strada Nicolae Iorga, nr cad. 215932. Zona este delimitată: la nord - de strada Dragoş Vodă; la est - de bulevardul Mamaia; la sud - de strada Dragoş Vodă; la vest - de limita UTR ZRL4. Imobilul care a generat PUZ, în suprafaţă de 443 mp, este ocupat cu 5 corpuri dezafectate, cu suprafaţa totală construită la sol de 244 mp, reprezentând 55% din suprafaţa parcelei. Conform extrasului de carte funciară nr. 247061/08.04.2019, destinaţia construcţiilor este de locuinţă, construcţii administrative, industriale şi edilitare şi construcţii anexă.

Date despre societatea Blue Bike Apartments SRL

SC Blue Bike Apartments SRL a fost înființată în data de 4 februarie 2020, și are sediul social în municipiul Constanța, pe bulevardul Elisabeta, numărul 2B. Administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, sunt Caraivan Octavian, Petre Ștefan Cătălin şi Iorgoveanu Stere. În anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, un profit net de – 1.416 lei, datorii de 30.743 lei și niciun angajat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bugetaru cand este vorba de spaga - se inmoaie ! Uita de toate si toti - uita ce este moral ! Sa i construiasca lui un bloc in fata casei ! Rusinica !
4
0
Chitac sa ne dea si noua reteta de aprobare a autorizatiilor de costructie. Unde se da spaga si cum se calculeaza.
8
0
incepem cu doua etaje si mai vedem noi
12
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118