REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° ConstanÈ›a Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° ConstanÈ›a Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

BOBE a MUTAT Festivalul iernii, din Tăbăcărie, în Campusul universitar

BOBE a MUTAT Festivalul iernii, din Tăbăcărie, în Campusul universitar

Replica API 19 decembrie 2020 | 00:00 12340

Prorectorul Alexandru Bobe a luat bradul de Crăciun din Parcul Tăbăcărie și l-a amenajat în fața Universității Ovidius. Un gest demn de lăudat, dacă ar fi avut cine să-l admire; porțile instituției de învățământ sunt închise, iar cursurile se fac online. A, şi dacă nu vi se pare cunoscut bradul magic, vă spunem noi că l-aţi mai văzut!

Un brad falnic strălucește de câteva zile în fața Universității Ovidius. Meritul îi aparține prorectorului Alexandru Bobe. Iar, pentru cei care nu și-au dat seama, bradul este identic cu cel amenajat anul trecut, în Parcul Tăbăcărie, de organizatorii evenimentului Festivalul Iernii.

Bradul de la Festivalul Iernii

Bradul lui Bobe

Dar oare, cât de benefice și corecte sunt cheltuielile pentru pomul de iarnă din Campus, în contextul Covid? Studenți nu sunt, spectacole nu se fac…

Dar cine este Bobe!

Absolvent al Universităţii Ovidius Constanţa, Facultatea de Matematică şi Informatică, masterand în Matematică, Facultatea de Matematică şi Informatică, doctorand în Studiul unor algoritmi de algebră şi geometrie computaţională, Alexandru Bobe este d eprofesie IT-ist.

În 2008, lector universitar doctor la Facultatea de Matematică, în 2013 a fost director de department la aceeaşi facultate, iar în 2015 a fost numit decan la Facultatea de Matematică. Din 2016 până în present s-a bucurat de statutul de prorector al Universităţii Ovidius, fiind reconfirmat pe funcţie recent.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta sigur le fura sandwich-urile colegilor, pe perioada scolii generale. Inteleg ca obiceiul a ramas, doar corpul delict e altul. Stati insa linistiti, nota de plata nu va intarzia mult.
15
1
Cica boala obrajilor palmuiti. ce nebuni sunteti. De unde naiba va vin astfel de idei in cap.Pai ce vreti mai oameni buni daca Bobe are o problema cu mancatul din ora in ora.E pofticios nu numai dupa mancare ci si dupa banuti.Cata invidie exista in colegii lui. Asta e tare...stau hainele pe tine ca la italieni. Adevarul e ca se si imbraca ca un clubber cu gleznele la vedere. ce nebun esti alex.
24
0
Pe asta se pare ca e mai ieftin sa il imbraci, decat sa-l hranesti. Nu cred ca il incita cineva de Craciun la masa.
24
1
Figura dolofanelui este perfecta pentru o reclama la mezeluri sau un film despre papagalul clasei.
22
2
Bobe este super om invidiosilor . Sa nu mai zic cat de destept este
3
23
Ai facut-o de oaie cu disperarea asta a ta de a iesi tu pe primul loc.Au si dreptate cei de la replica.Ai adus un brad doar asa ca sa se bucure ochiul tau?Ai dat niste bani pe degeaba pentru a te promova.Ce naiba urmaresti cu asta?Noi intelegem ca esti avid de putere,dar mai pune piciorul pe pedala.
30
0
Bobita,esti star de cinema.Nici cand te-au anuntat pe listele de la senat nu erau atatea vizualizari.daca mai tin astia de la replica articolul cu tine il depasesti la vizualizari si pe cel cu condamnarea lui remus truica.La tine nu se pune problema de retrocedari. oinca nu ai ajuns la nivelul ala.Tu esti in mare patriot.Tii la tara in care te-ai nascut.Esti nationalist.Cu a imbarliga lumea ai tu ceva probleme,dar e rezolvabil si aspectul asta.Se aude in targ ca ii tot faci cadouri viceprimarului niste foite ca sa aiba de pe ce sa traga pe nas.doar tii la el,nu?pasarica mica si jucausa ce esti
32
2
fii barbat,tine steagul sus.de ceva vreme te stie tot orasul constanta din presa.ai mana libera la robinetul de bani.rectorul te-a pus in functie ca are incredere in tine.sa nu cumva sa cedezi acum pe ultima suta de metri.esti vanjos si viclean.ai toate avantajele.pnl te vrea,magistratii te vor,diplomatii te vor.ai toata puterea in mana.fii barbat pana la capat.
23
3
Bobe iar a umplut visteria lui Hantiu ca vin sarbatorile.Doar asa din pix a bagat niste bani in completare la ceea ce era deja platit de fagadau.Sa tot fii prorector ca te joci cu finantele statului dupa bunul plac.
27
1
Alex rector 2024 !
5
31
Bobe si Epure, doi spagari ordinari. Epure are si talente de Casanova, nu l-a facut bine puscaria
30
3
Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe,Bobe.
4
25
Bobe a fost scavetele la Epure, un hot jegos disperat dupa studente disponibile. O cazatura infecta care jecmaneste studentii si decanii. Spagar si mocangiu de nivel inferior, recunoscut de toti ca fiind cel mai prostanac din UOC. O rusine nationala a educatie care se screme sa fie rector la UOC. Are o grupare de slugi decani pe carei santajeaza si cu care spera sa ajunga rector in 2024 dupa ce Iliescu o sa fie la DNA si ulterior la Poarta Alba.
31
3
In numai 5 ore articolul cu Bobe a mai adaugat inca 1000 vizualizari.Asta inseamna publicitate.Sa ne traiesti Alex si sa fii sanatos. Esti tare. Manca-l-ar mama de bombonel cu obrajii aia rosiatici ai lui. Un scump. Are obrajii aia de zici ca sufera de a cincea boala a copilariei, boala obrajilor palmuiti.Mancaciosul lui mama mancacios.Iti sta bine balonas asa, scund si balonas.Stau hainele pe tine ca la italieni Zici ca-s cusute direct pe tine.Manca-l-ar mama de culturist.
44
2
Raluca trandafira, prorector , o insulta pe obrazul tuturor profesorilor
19
12
BRAVO RALUCA ,NOTA 10.ESTI SINGURA CARE SPUNE ADEVARUL DESPRE ACEST INDIVID
29
3
Voi chiar credeti ca lui Bobe ii pasa de sarabanda comentariilor?Nu-l intereseaza pe Bobe ce scriu altii aici.El are o functie datorita efortului depus prin munca zi de zi si a implicarii in activitatea didactica.Niciodata,dar niciodata altii nu vor putea face ce a facut el.A demonstrat ca a infrumusetat acel campus care arata jalnic.Nu conteaza cum,ca e prin spaga,ca e prin relatii,ca e prin coruptie,totusi a facut ceva si s-a zbatut.Totul ca sa fie bine.Chiar si sforile trase pentru a aduce acel brad sunt un efort de implicare.Sunt multe de invatat de la el.Bravo,Alex!Esti cel mai bun.
10
44
saptamana trecuta la un curs online bobe a facut spume la gura si le-a spus studentilor din fiecare grupa ca daca vreunul indrazneste sa-i aduca vreun cadou de craciun ii pedepseste pe toti prin promovare in anul urmator si s-au speriat toti studentii si au hotarat de comun acord sa nu-l supere ca ei vor sa repete anul ca sa invete mai bine.ce pedepse poate aplica dom profesor!!cat de dur este dom profesor!
36
0
Alexandru bobe ar fi trebuit sa fie ministru al justitie in guvernul pnl-usr din partea Udmr.Este un exemplu de urmat.Conduce o masina de tip Lada de cel mult 1000 euro cumparata de la Kremlin si locuieste intr-un apartament donat de un ONG persoanelor nevoiase.Unde statea inainte in centrul constantei era un apartament donat de catre fagadau si cand a observat ca fagadau este corupt a iesit cu tot bagajul in strada pana i-a dat ONG un alt apartament.Nu accepta corupti.Este total impotriva coruptiei.Zilele trecute a protestat cu o pancarta de gat in fata sediului DNA ca fagadau inca este liber
38
1
Ia-ti stricat bufleiului cleptoman intreg weekend-ul, obligndu-l sa se auto-satisfaca prin comentarii postate de pe Ip-uri diferite. Rusine Replica!
34
1
Comentariile anti Trandafir sunt scrise de grasunul barbos care isi incalzeste toata ziua limbuta slionoasa in Bobe iar seara cotizeaza la Banca de Meditatii Mariana Mitra.
30
2
Nici Iliescu,nici Trandafir,nici Condrea,nici Tuta si nici Vancea nu sunt atat de capabili sa administreze universitatea cum o face Bobe si Girtu.Si Bobe si Girtu au o vasta experienta in ceea ce priveste administratia publica de pe timpul lui Rugina.Ceilalti sunt vax.Ar face bine ca toti ceilalti sa ramana numai la catedra. Bobe forever.
10
37
Hahaha iT-ist? Are firma de It? Angajati? Profit? Nu. Incaseaza bani de la stat! Sa ia exemplu de la Mitra ea incaseaza o caruta de bani de la studenti pe meditatii. De ani de zile. Stim toti. Mai bine Mitra rector si toti profesorii meditatii si bani ca ea. Saracilor
42
3
Cine mai e si umflatul asta gaozar plin de aere.
37
3
Singurul care poate duce Ovidius printre primele universitatile de top este Bobe Alexandru. Este singurul care poate intelege acest fenomen. Spiritul de initiativa este unul dintre atuu-urile lui. Este plin de viata, corect, cerebral cu un simt al raspunderii care scoate in evidenta mentalitatea si principiile dupa care se ghideaza in viata. Fara el la conducerea Ovidius se va duce totul de rapa. Este carismatic si inteligent. Multi din conducerea Ovidius ar trebui sa ia lectii de administrare de la Alexandru Bobe. Va fi urmatorul rector in 2024. Capacitati extraordinare de manageriat.
14
47
Asta DA performanta la articolele cu matrapazlacurile lui bobe. gagiul e super destept.Face si desface,iar prostii se gudura pe langa el. Ia sa va vedem daca sunteti in stare sa ajungeti la performanta lui.cate face Bobe nu va face nimeni.
15
34
Mai tine-o tu tot asa cu bobe ca o sa te afunzi de unul singur cu mana ta.Sa nu plangi porma ca te-a tradat Bobe.Sa nu te auzim cu astfel de vorbe.Vezi ca e lacom si nu are scrupule.I-a dat cu praf de mers lui Rugina pe final de mandat.Chiar l-a si lucrat.SA NU TE AUZIM CA TE PLANGI CA O MIRONOSITA CAND TE VA TRADA.Bobe te abureste cu rahatul ala de consulat care oricum nu are ce sa caute intr-un spatiu de invatamant.Dupa, te mai abureste si cu pnl-ionut rusu zis si target de la atata faina.Pe Ionut Rusu l-a mutat Chitac cu biroul la Mall ca sa scape de el, asa persoana importanta e Rusu.
39
0
EXERCITIU.Triunghi-de interese! Sic. Algoritmi lenti-naivi. Determinarea punctelor extreme si ordonarea lor. Varful A este Bobe Alexandru, iar varfurile de la baza B si C sunt Mihai Girtu si Dana Hantiu.Triangulare fara descompunere.
41
1
Doamne, retardatul asta e tot prorector?! Multumesc Replica, pt ca ma amuz de dimineata cu poza acestui infantil. Halal prorector de universitate! Frumos pom, d-le Bobe! Va rog, vrem mai multe poze cu Bobica, dar la caricatura zilei.
48
1
Acel brad este al Danei Vitcu decanul facultatii de arte pe care l-a folosit anul trecut la orasel. Pt ca ea l-a organizat anul trecut. Prietena cu mihaela popescu incearca sa isi faca intrarea la noua administratie ca sa ma obtina anumite contracte. Dar Vitcu este mare psd-ista. Uitati va pe pag universitatii la o poza cu acel brad unde dana Vitcu isi da singura comentarii ca sa vada lumea ca este admirat bradul. Asteptam sa dispara Mihaela popescu care e sustinuta de ionut rusu prieten cu dumitru babu. El a insistat sa o tina pe mihaela la evenimente.
29
2
Bobe a fost scavetele la Epure, un hot jegos disperat dupa studente disponibile. O cazatura infecta care jecmaneste studentii si decanii. Spagar si mocangiu de nivel inferior, recunoscut de toti ca fiind cel mai prostanac din UOC. O rusine nationala a educatie care se screme sa fie rector la UOC. Are o grupare de slugi decani pe carei santajeaza si cu care spera sa ajunga rector in 2024 dupa ce Iliescu o sa fie la DNA si ulterior la Poarta Alba.
43
2
Un poponar !
34
2
In parcul ala e serparie si avortonii pun brad din fier si plastic
34
3
Credeam ca Bobe a MURIT.... In loc de MUTAT... Mai usor cu stirile astea, ca poate se imbata lumea de bucurie, inainte sa cuteasca tot
33
3
Costuri pentru montat si costuri de demontat bradul de craciun.Pe contul oficial al universitatii,Mister Bobe se lauda ca a pus bradul de craciun, GRATIS. Pe naiba!Ca sa montezi un asemenea brad la inaltimea aia iti trebuie garantat un utilaj-macara.Cu schela e greu s-o manevrezi ca trebuie mutata mereu imprejurul bradului.Ca sa nu mai spunem ca acel brad trebuie si demontat-alte costuri.Bobe ne demonstreaza ca este un mitoman. Si culmea,tocmai pe contul oficial al Universitatii Ovidius Din Constanta. Bobe a crezut ca prosteste presa. Mai Birlic,vezi ca,de multe ori aroganta duce la pierzanie.
39
4
O remora dolofana si libidinoasa, atasata de curul tuturor rectorilor din ultimii ani. Acele doua cefe si trei gusi banuiesc ca se mentin cu oarecare cheltuieli.
45
2
Toate ca toate da aici ati dat cu nuca in perete. Eu l-am avut profesor si va spun sincer..este un om deosebit..un caracter aparte si ai ce invata de la el. Pe mine m-a impresionat atunci.
10
29
Este sora celui care a intrat cu cutitul in luna mai 2020 in Parchetul Constanta ca sa ameninte procurorii ca i-au daramat plaja Dacica.Il cheama Iulian Vtcu.
36
0
Nu ne intereseaza de brad, Bobe etc
19
0
Cand vreodata raluca trandafir va ajunge la nivelul de inteligenta pe care il detine Alexandru Bobe? Sau chiar toti prorectorii.Singurul care mai poate avea rationament este Mihai Girtu.Pe Mihai Girtu nici nu-l poti compara cu raluca trandafir ca nu exista termen de comparatie.
33
9
ca bobe iar i-a tras-o papagalitei de trandafir. circul continua la ovidius. bobe e jupan peste ovidius. face numai ce vrea el. iliescu e doar fantoma lui barba neagra. bobe si-a facut un target din a o face pe trandafir sa plece de una singura acasa. circul continua
35
6
Acesta este bradul pus in anii 2018 si 2019 in Oraselul Copiilor din Tara Piticilor. A fost platit de Fagadau in cadrul Festivalului Iernii catre asociatia Danei Hantiu. Intrebari catre Iliescu, Bobe si echipa UOC: voi ce anune ati facut de va puneti atatea medalii? De ce ati mai platit catre madam Hantiu ceva pe care ea a luat deja banii de doua ori? Atat de jos a ajuns universitatea de va laudati o turma de sefi cu ceva ce Epure facea in 10 minute? Impotentilor...
44
2
De profesie o p_la! Nu a fost it-ist nici macar o secunda in viata lui! Ii cara diplomatul lui Epure!
60
4

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620