REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Bodyguard înjunghiat brutal într-un club

Bodyguard înjunghiat brutal într-un club

Ana Maria LIPAN 14 mai 2023 | 12:40 1224

Un bodyguard de la un club din Cajvana, Suceava, a fost înjunghiat la primele ore ale dimineţii, duminică, de un bărbat, după ce a încercat să calmeze un conflict. Victima rănită a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri.

Bodyguard injunghiat brutal intr-un club

Bărbatul înjunghiat, în vârstă de 40 de ani, este bodyguard la o discotecă din orașul Cajvana. El ar fi intervenit pentru liniştirea unui conflict. La acel moment, unul din petrecăreții mai agitaţi ar fi scos briceagul și l-a înjunghiat pe bodyguard. Acesta a ajuns la spital cu răni grave la nivelul hemitoracelui stâng, subclavicular. În acest moment bărbatul este stabil și conștient, relatează informatiata.ro

După ce petrecerea s-a încheiat iar personalul strângea și se pregatea pentru închiderea localului, în interiorul clubul a intrat un bărbat din orașul Cajvana. Acesta era nemulțumit de faptul că patronul discotecii l-a scos afară, moment în care a început o bătaie cu un alt bărbat și cu cei doi bodyguarzi.

Bărbatul l-a atacat pe bodyguard cu un briceag

În timpul confruntării dintre aceștia, bărbatul vinovat l-a lovit cu un briceag în umărul stâng pe unul din bodyguarzi, după care a ieșit din club. Nu a fost atins nici un vas de sânge important, așa că viața pacientului nu a fost pusă în pericol, conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici,

Victima a rămas internată în secţia de Chirurgie a spitalului. Polițiștii au deschis o anchetă în acesta caz, scrie observatornews.ro.

Atacatorul este acum cercetat sub aspectul comiterii infracțiuni de lovire sau alte violențe, cauza urmând a fi soluționată procedural de lucrătorii Poliției orașului Cajvana.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510