REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Bogdan Cojocaru (PSD Iaşi): Doi primari şi un viceprimar liberali vor candida pe listele PSD

Bogdan Cojocaru (PSD Iaşi): Doi primari şi un viceprimar liberali vor candida pe listele PSD

Victor ROTARU 2 martie 2024 | 00:00 158

Preşedintele PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, a anunţat că doi primari şi un viceprimar liberali vor candida din partea social-democraţilor la alegerile locale.

Bogdan Cojocaru (PSD Iasi): Doi primari si un viceprimar liberali vor candida pe listele PSDPSD

Potrivit unui comunicat transmis de PSD Iaşi, primarii comunelor Dobrovăţ şi Gropniţa, Cătălin Martinuş şi Ionel Oneagă, alături de toţi cei 17 consilieri locali, dar şi viceprimarul comunei Lespezi, Lucian Marcu, vor veni în familia social-democrată cu dorinţa de a face parte dintr-un proiect administrativ care are ca principiu buna guvernare locală.

"Mă bucură venirea colegilor noştri primari de la Dobrovăţ şi Gropniţa, dar şi a tânărului viceprimar al comunei Lespezi. Oameni apreciaţi în comunitate, cu proiecte şi investiţii importante atrase la nivel local, vin în echipa noastră pentru a lucra în beneficiul ieşenilor. Acest fapt înseamnă că munca pe care am început-o acum aproximativ 10 luni la conducerea organizaţiei judeţene PSD Iaşi generează încredere. Mesajul meu pentru toţi primarii este unul foarte simplu. Cele mai mari investiţii din judeţul Iaşi s-au făcut în perioada administraţiilor social-democrate", a declarat preşedintele PSD Iaşi, conform sursei citate.

Acesta afirmă totodată că social democraţii îşi propun "un parteneriat cinstit şi onest cu ieşenii".

"Judeţul nostru are nevoie de finanţări în toate domeniile, de strategii pe termen mediu şi lung, în care să existe predictibilitate şi coerenţă. Am dovedit până acum că suntem o echipă unită, capabilă să guverneze administrativ într-o manieră corectă, echilibrată, în care toţi ieşenii să se simtă egali şi reprezentaţi cu onoare de liderii judeţeni la nivel naţional" a declarat Bogdan Cojocaru.

Liderul social-democraţilor ieşeni menţionează totodată că până acum în PSD Iaşi au mai veni primarii comunelor Gorban, Silviu Isari, şi Mirceşti, Leon Bălteanu, echipei urmând a i se mai alătura în următoarea perioadă şi alţi administratori de comunităţi locale din judeţ, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620