REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Bogdan de la Ploiești, mașină de peste 100.000 euro pentru Cristina Pucean!

Bogdan de la Ploiești, mașină de peste 100.000 euro pentru Cristina Pucean!

Virgil STOIAN 12 iunie 2023 | 00:00 946

Bogdan de la Ploiești a dovedit că face orice pentru iubita lui! Cântărețul a demonstrat, încă o dată, cât de mult o iubește pe Cristina Pucean, astfel că a profitat de petrecerea de ziua ei de naștere și i-a făcut cadou o mașină de peste 100.000 de euro. Dansatoarea a primit un bolid de lux, cu care va face furori pe străzile din Capitală.

Bogdan de la Ploiesti, masina de peste 100.000 euro pentru Cristina Pucean!

Relația lor a trecut atât prin momente foarte bune, cât și prin câteva despărțiri. Însă, iubirea a fost cea care i-a readus împreună de fiecare dată. După ce s-au despărțit și împăcat de două ori, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Artistul a demonstrat că ea este femeia visurilor lui, iar la petrecerea de ziua ei a venit cu un cadou pentru care a plătit peste 100.000 de euro.

Ce mașina a primit Cristina Pucean din partea lui Bogdan de la Ploiești

Majoritatea bărbaților se întrec în cadouri spectaculoase pentru iubitele lor, pe care își doresc să le vadă fericite mai ales de zilele lor de naștere. Însă, Bogdan de la Ploiești s-a întrecut chiar și pe sine de această dată. Cristina Pucean va conduce, de astăzi, o mașină care costă peste 100.000 de euro, pe care a primit-o cadou de la iubitul ei.

 Bogdan de la Ploiești a fost dispus să plătească această sumă pentru iubita lui, iar acest lucru a surprins pe toată lumea. Bolidul de lux a fost adus la petrecerea de ziua dansatoarei, iar întreg momentul a fost atent aranjat. Aceasta a avut în fața localului un paravan de culoare albă, după care a fost ascuns un Mercedes-Benz GT 43AMG cu 370 de cai putere.
Cei doi urmează să se mute într-o casă de lux

Planurile de viitor prind contur pentru Crsitina Pucean și Bogdan de la Ploiești. Se pare că viața lor merge din ce în ce mai bine, iar acum urmează să se mute într-o casă de lux, pe care au construit-o după dorințele lor. Mai exact, este vorba despre o vilă cu piscină, aproape de natură și pădure.

Am ajuns și eu pe la căsuța mea, haideți să vă mai arăt pe aici. Trebuie să schimb pavelele. Cei cu pavele, trebuie să mă ajutați, neapărat! Aici o să avem piscină. 15 metri cu 6, avem la exterior foarte mult de muncă, dar facem, ușor, ușor.

Acesta este living-ul, aici va fi șemineul, exact ca în poză, aici! Aici este zona de dining, terasa, aici avem pădure. Bucătăria o așteptăm, am dat comandă pentru mobilă de bucătărie.”, a spus Bogdan de la Ploiești pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768