REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a îngrijorat fanii

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a îngrijorat fanii

Virgil STOIAN 1 martie 2024 | 00:00 529

Bogdan de la Ploiești este foarte activ pe paginile de socializare și postează destul de des. El a ales să se retragă o perioadă, însă nu a spus exact motivul. Acum, celebrul cântăreț de manele și-a îngrijorat fanii cu postarea pe care a făcut-o. Artistul s-a afișat pe patul de spital. Iată ce a postat!

Bogdan de la Ploiesti, pe patul de spital! Artistul si-a ingrijorat fanii Bogdan de la Ploiești

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bogdan de la Ploiești a făcut o postare cu care și-a îngrijorat fanii. Artistul s-a filmat pe patul de spital, fiind supus unor intervenții.

Celebrul cântăreț de manele nu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă și nu a oferit informații despre ceea ce se întâmplă cu el, ci doar a publicat acest videoclip pe platforma TikTok și a menționat faptul că va reveni.

În videoclipul pe care l-a postat, cântărețul nu era singur. Mama lui era alături de el și îl mângaia pe cap. Se pare că artistul nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui, însă o are alături pe femeia care i-a dat viață.

Artistul nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare

În urmă cu doar o săptămână, Bogdan de la Ploiești a luat o decizie radicală. Artistul și-a anunțat fanii că nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare pentru o perioadă de timp, însă nu a menționat exact cât.

Cunoscutul cântăreț de manele a dezvăluit că își dorește să facă o pauză de la Internet, dar nu a oferit prea multe detalii despre acest aspect al vieții sale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chestia asta are fani ?
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016