REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Bogdan de la Ploiești, surpriză de proporții pentru Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești, surpriză de proporții pentru Cristina Pucean

Valentina CAMARA 23 februarie 2023 | 00:00 540

Bogdan de la Ploiești este mai îndrăgostit ca niciodată de Cristina Pucean, iar acest lucru îl demonstrează surprizele pe care i le face, pentru a o vedea fericită. Cântărețul i-a făcut un cadoul special dansatoarei, care a lăsat-o fără cuvinte.

Bogdan de la Ploiesti, surpriza de proportii pentru Cristina Pucean

Relația lor a ajuns în lumina reflectoarelor, motiv pentru care nu se mai feresc să își exprime iubirea public, în văzul tuturor. Bogdan de la Ploiești pune preț pe surprize și momentele speciale din viața lor de cuplu și i-a făcut un cadou cu care a surprins-o complet pe Cristina Pucean, atunci când se aștepta mai puțin.

Pe lângă că este un artist care a cucerit inimile multor domnișoare din România, demonstrează cu fiecare moment că este și un iubit romantic, care nu uită de surprize nici în cele mai simple momente ale vieții. Bogdan de la Ploiești nu a avut nevoie de o ocazie specială ca să o lase pe Cristina Pucean fără cuvinte.

Totul a început după ce mașina dansatoarei a fost la revizie, iar atunci când i-a fost adusă acasă, a avut parte de un șoc. Bogdan de la Ploiești s-a asigurat ca iubita lui să găsească o cutie mare de flori și câteva cadouri, chiar și pentru Raym. Cristina Pucean a fost emoționată de gestul făcut de el și i-a transmis că îl iubește.

”Nu pot să cred. Astăzi mi-a fost mașina la revizii și uitați ce am găsit când mi-a adus-o înapoi. Doamne, deci nu ai idee cât de mult te iubesc, iubirea mea. S-a gândit și la Raym, i-a adus păpușele. Abia aștept să vii acasă, iubirea mea. Am rămas plăcut surprinsă. Nu mai știam nici să vorbesc. Te iubesc!”, a spus Cristina Pucean pe Instagram.

Cei doi au o relație perfectă

Chiar dacă în urmă cu două luni au fost implicați într-un ”scandal” pentru a-și face reclamă noului film și s-a spus că s-au despărțit, cei doi au demonstrat ulterior că totul a fost o strategie, iar relația lor este mai fericită ca niciodată. Bogdan de la Ploiești a spus că are o relație criminală cu Cristina și că este cea mai frumoasă fată.

”Avem o relație criminală! Te iubesc, Cristina! Ești cea mai frumoasă și cea mai specială fată. În ciuda aparențelor, să știți că oamenii sunt foarte surprinzători, așa cum și de mine se vorbesc multe și am putut să dovedesc alte lucruri, așa și Cristina mea e pe bune numărul 1.”, a spus artistul despre iubita lui, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303