REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Bogdan Despescu pune tunurile pe afacerea fiului primarului de Caracal

Bogdan Despescu pune tunurile pe afacerea fiului primarului de Caracal

Virgil STOIAN 27 august 2023 | 10:18 22578

Chestorul Bogdan Despescu a solicitat o evaluare privind activitatea staÈ›iei GPL pentru a afla dacă operatorul economic a respectat prevederile legale. Chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, a anunÈ›at că ancheta se desfășoară în colaborare cu mai multe instituÈ›ii, scrie Mediafax.

Bogdan Despescu pune tunurile pe afacerea fiului primarului de Caracal

Reprezentantul MAI a spus că ancheta va arăta dacă agentul economic care avea stația GPL de la Crevedia a respectat prevederile legale privind autorizarea și desfășurarea activității.

Am cerut o evaluare pentru a vedea cum s-a desfășurat activitatea la acest obiectiv economic”, a declarat chestorul Bogdan Despescu Celula de criză deschisă după explozia de la Crevedia este activă. „Celula de criză este operativă... până când vom clarifica situaÈ›ia”, a adăugat Despescu. Duminică, autoritățile au anunÈ›at că SecÈ›ia de urmărire penală È™i criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie (PÎCCJ) a preluat dosarul Crevedia.

În cauză se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. În anchetă au fost cooptaÈ›i ofiÈ›eri de poliÈ›ie judiciară din cadrul IGPR, specialiÈ™ti din cadrul Institutului NaÈ›ional de Criminalistică din cadrul IGPR, experÈ›i de la Institutul NaÈ›ional de Expertize Criminalistice din cadrul Ministerului JustiÈ›iei, specialiÈ™ti de la INSEMEX PetroÈ™ani, inspectori de inspecÈ›ia muncii, ofiÈ›eri din cadrul IPJ DâmboviÈ›a, au precizat reprezentanÈ›ii PÎCCJ.

Ministerul Afacerilor Interne a anunÈ›at că în urma exploziei de sâmbătă de la staÈ›ia GPL din Crevedia au fost 58 de victime. O persoană a murit, iar cei mai mulÈ›i răniÈ›i sunt angajaÈ›i ai ministerului, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Conducătorii auto care executa manevrele cu gpl unde sunt?
0
0
Constanta sunt tot felul de depozite langa locuintele oamenilor. Ia sa vedem, ii controleaza cineva? Hai mai, cantati la alta masa!
1
1
Pana va primi un telefon din Padurea Tutelara!!
0
1
Să l mai schimbe cineva și pe acest personaj.Nimic deosebit nu sa întâmplat în MAI de când conduce el.Acum apare și el cu controale, până acum a dormit.
1
1
Mare noroc cu dl. despescu. Și mai mare noroc daca nu ar mai fi. La MAI zic.
3
3
Despescu asta este uns cu toate alifiile. Acum s-a apucat el sa investigheze averea patronului si a lui ta-su. Cate averi ai mai cercetat mai Despescule, incepand cu a ta?
4
2
Sunt putin curios "de ce ?" , mi-ați cenzurat comentariul ???, dacă sunteți amabili.
3
0
Bună Ziua! Apreciez cu respect parerea Domnului Despescu , condoleanțe familiilor celor decedați,Doamne Ajuta sănăt**e celor afectați,nu știu ce anchetă mai este nevoie, autoritățile pt că nu au închis firma și bănuiesc intervenția puțin nepregătită a pompierilor au fost cauzele,trebuie să recunoaștem k avem pompieri ce veniți pe salarii mari la acest jobs și puțin nepregătiți,din total alte domenii,sa nu uitam k sunt angajările ce veneau pe șpăgi grele din 2004_2o14 ,ce veneau și de la alte arme ale MApN , Marină,numai pt salarii mari ce se ofereau! Din păcate !
3
1
Bună seara! Mă uit la comentarii si văd multă răutate. Dacă ar fi mai mulți ca domnul Despescu în țara asta ar fi mai multă ordine. Domnul Despescu chiar este un profesionist si un om integru.
10
11
Iohannis demisia! Este al doilea eveniment tragic pe mandatul acestui om ,neregulile s-au înmulțit in tara ,funcționarii publici sunt sub orice critica,corupția a atins un nivel maxim.Rusine!
16
9
tunurile lui bogdanel hahaha
8
4
Ar trebui sâ începi cu tine !!!
13
2
Nu ți e rușine pui talâmb de "pădurar". Cel mai p***t produs al Academiei de Poliție. Cum te va mai răbda pământul?
11
5
pai despescu produce o gramada de bani pentru securisti ! Cum sa zica aia ce kkt a mancat despescu la telefon ?
15
11
Să pună țeava în gura lui și să apese fără remușcări.
13
6
DESPESCU TREBUIE DEMIS,DACĂ NU-ȘI DĂ EL DEMISIA DE ONOARE! ȘTIE EL DE CE!!!!!!!! SRI VĂ ROG PUNȚI LA DISPOZIȚIE CONVORBIRILE LUI. MULȚUMESC
12
5
D-le despescu tunurile au fost puse și pentru acel Pascu, care drogat fiind a provocat o adevărată drama, omorând acei doi tineri?
21
3
Intr-un stat normal Despescu și Arafat si-ar fi dat demisia de onoare. Câți oameni trebuie sa mai moara din cauza dezastrului din MAI ca să își dea demisia cei doi? Oare au onoare?
19
4
Cine a fost cel mai "tare in parcare" și a condus acțiunea cu ordine ilogice, trimițând aproape la moarte pompierii ??? Nu același ... "arafat" ? EL să fie primul tras la răspundere !!!
17
5
Dar pe el, cine il verifica???
14
0
Pentru primul comentariu,nu ministrul de interne sau secretarul de stat a dat autorizatie de construire si functionare a depozitului de la Crevedia,asteapta sa se mai caute si vom vedea cum a obtinut propritarul depozitului aprobarile necesare si de la cine,dar daca ne gandim ca este vorba de fiul unui primar P.S.D. este foarte posibil ca politicul sa fie implicat aici,ramane de vazut.
13
4
Demisia când ți o dai?
19
1
ce celula ba nene!? incompetenta, coruptia si lipsa raspunderii se ascund dupa comisii si celule. o singura actiune era necesara: demisiile de sus pana jos incepand cu ministrul si secretarul de stat pentru ca tot sistemul executiv este nefunctional...
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510