REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
14.4° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

Bogdan Huțucă: Cei mai mulți români vor vota pentru Nicolae Ciucă și PNL în turul 1, pentru a da o lecție frăției PSD-AUR

Bogdan Huțucă: Cei mai mulți români vor vota pentru Nicolae Ciucă și PNL în turul 1, pentru a da o lecție frăției PSD-AUR

Mirela PASCAL 7 octombrie 2024 | 15:29 578

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a explicat luni, 7 octombrie, că românii care formează un pol puternic electoral anti-PSD și anti-AUR se vor mobiliza masiv în jurul liberalului Nicolae Ciucă încă din primul tur al prezidențialelor.

Bogdan Hutuca: Cei mai multi romani vor vota pentru Nicolae Ciuca si PNL in turul 1, pentru a da o lectie fratiei PSD-AUR

”Românii pot transmite un mesaj foarte articulat ”strategilor” care pun la cale frăția de guvernare PSD/AUR, votând în număr mare Nicolae Ciucă și PNL. Este singura șansă pentru a opri ascensiunea AUR la guvernare”, a subliniat acesta.
”Eu unul nu cunosc ceva care să mobilizeze mai bine electoratul la vot decât setea de răzbunare pe cei care jignesc inteligența românilor. Ce face acum PSD-ul, cu AUR în tandem, este cea mai mare insultă pentru întreg electoratul”, a declarat liberalul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, referitor la strategia de a uni polul electoral ”suveranist”, prin decizia CCR.   Liderul liberal a declarat că PSD va deconta masiv la vot jocul periculos pe care îl face cu AUR, care ne poate duce înapoi cu cel puțin 24 de ani, cel puțin la nivel de reprezentare externă și reputație internațională.
”Strategia aceasta de remontare a scenariului PDSR PRM din anii de tristă amintire 2000, se va întoarce ca un bumerang care va lovi PSD-ul și AUR-ul fix în cap, pentru că românii știu și simt când sunt păcăliți. Nu cred că mai vrea cineva să ne întoarcem cu cel puțin 24 de ani în urmă, în epoca ”baroniadelor” PSD, patronate discret de la Cotroceni de Ion Iliescu”, a continuat Bogdan Huțucă.
”Pentru cei mai mulți români, România condusă de Marcel Ciolacu de la Cotroceni și George Simion din Guvern este un coșmar. De aceea este esențial ca mobilizarea acestora să se facă în jurul lui Nicolae Ciucă și al PNL, pentru că, indiferent de simpatii sau antipatii, reprezentăm singura soluție viabilă pentru a opri acest scenariu”, a punctat președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă, deputat în Parlamentul României.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca pinguinii constanteni l-au votat a doua oara pe chitac, o sa-i voteze si pe astia!
0
0
Mai bine tacea!!! Niste tradatori ce se fac ca nu sunt mana in mana cu PSD.
1
0
Nu fi atat de sigur mai Hutzuca pentru ca pana acum liberali au fost votatzi pentru ca se saturasera romani de mafia PSDista din Romania,se shtie ca inainte de trecutele alegeri voi PNLishti vatzi declarat dushmani de moarte ai PSDishtilor si viceversa pentru ca acum cand se apropie alegerile parlamentare din 2024 voi PNLishti sa fitzi aliatzi cu PSDishti la guvernarea Romaniei,deci lasatzi textele astea si voi PNLishtilor si voi PSDishtilor pt.ca toata lumea shtie ca una le-atzi promis romanilor inainte de alegeri si alta atzi facut dupa ce atzi fost aleshi de fiecare data,nici macar odata nu atzi lucrat pentru Romania si romani ci mereu pentru voi,avetzi noroc ca nici un om normal la cap nu poate sa voteze A.U.R sau S.O.S.;parca am trai ca imediat dupa 1990 cand muncitori cereau demiterea directorilor,ashtia erau demishi de F.P.S.si in locul celor demishi acelashi F.P.S.numea altzi directori mai hotzi si mai prroshti decat cei datzi afara.
2
1
Ati uitat ce ati facut in pademie noi nu am uitat asa ca la PNL dam fratele cel mare
2
0
frate ,frate dar votu i pe bani!
3
0
Cine mai e si prezicatorul asta in bobi de fasole , balbaitul nu o sa faca nici 10%
7
0
Au ajuns toți oieri deputați și senatori de Constanța, de asta e orașul în halul ăsta zici că e o stâna, Nu au făcut nimic și no să facă ceva pentru constănțenii etnia asta ei au un singur scop în viata aoa aoa
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817